Παίκτης του YFSF: «Δηλώνω αδυναμία να κατανοήσω κάποια σχόλια υπερφυσικού περιεχομένου της κριτικής επιτροπής»

Ο Γιάννης Σαββιδάκης μπορεί να κλέβει κάθε Κυριακή τις εντυπώσεις στο Your Face Sounds Familiar, κάνοντας το τηλεοπτικό κοινό να τον ανεβάζει ψηλά με την βαθμολογία του, όμως όπως εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του, αδυνατεί να καταλάβει κάποια σχόλια της κριτικής επιτροπής.

«Δηλώνω αδυναμία να κατανοήσω κάποια σχόλια υπερφυσικού περιεχομένου και ίσως να φταίω εγώ που δεν μπορώ να τα ερμηνεύσω. Δε μπορεί μια επιτροπή να ζητάει από κάποιον να κάνει τον Δάκη, τον Πασχάλη και να περιμένει να δει τον Δάκη, τον Πασχάλη. Είναι αδύνατον. Αν θέλουν κάτι τέτοιο, μπορούν να φέρνουν κάθε φορά τον καλλιτέχνη που καλούμαστε να ενσαρκώσουμε και να του βάζουν 10 με τόνο», δήλωσε στο Πρώτο Θέμα.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Κάποια μέρα μπορεί να είναι σκληρός ο Αλέξανδρος Ρήγας, κάποια άλλη η Κατερίνα Γκαγκάκη και την επόμενη ο Τάκης Ζαχαράτος. Θα σας το πω διαφορετικά. Σε ένα μαγαζί όπου υπάρχουν τρεις συνεταίροι, αυτοί μοιράζονται τους ρόλους. Ο ένας είναι ο σκληρός, ο άλλος ο μαλακός και ο άλλος ο φίλος με το προσωπικό. Έτσι γίνεται και στα σόου».

Μια ματιά εδώ: Μαίρη Συνατσάκη: Για ποιο λόγο θα «πούλαγε» την ψυχή της στον διάβολο;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα