Μαίρη Συνατσάκη: Για ποιο λόγο θα «πούλαγε» την ψυχή της στον διάβολο;

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ένα κορίτσι που ξέρει να κάνει cupcakes, τηλεόραση και να ντύνεται στυλάτα. Το cover girl του InStyle Απριλίου μίλησε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά ΟΚ @ Night που θα προβληθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Mad TV για το Dancing with the Stars, τη σχέση της με το Μύρωνα Στρατή, τι έχει συμβεί τελικά με το Masterchef που είχε παρουσιάσει και άλλα πολλά που θα δείτε αναλυτικά στην εκπομπή του MAD, γιατί οι συνεντεύξεις της έχουν πάντα ενδιαφέρον.

Στο διάσημο εξομολογητήριο του μουσικού καναλιού το όμορφο κορίτσι τοποθετήθηκε στην ερώτηση του Θέμη αν θα έκανε γυμνή φωτογράφηση για 200.000 ευρώ, στην οποία έδωσε την αποστομωτική απάντηση ότι στον ίδιο κόσμο που ζει εκείνη και ο μπαμπάς της δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Τι καλό κορίτσι έχουμε να σχολιάσουμε εμείς!

Στο ίδιο πνεύμα η Μαίρη επίσης μίλησε και για το θέμα του sex tape όπως και κάθε άλλη προηγούμενη συμμετέχουσα του Dancing with the Stars που πέρασε από το OK @ Night και είπε πως δεν έχει κάνει κάτι ανάλογο, ενώ μετά αστειεύτηκε πως αν κάποιος ήθελε να κάνει κάτι αντίστοιχο θα έπρεπε, τουλάχιστον, να προσέχει να μην φαίνεται ποιος είναι. Και όταν η κουβέντα ήρθε στο Dancing ο Θέμης δεν αντιστάθηκε να την ρωτήσει με ποιους δεν θα μπορούσε να κάνει παρέα από το show για να πάρει την απάντηση ότι με τους μεγαλύτερους παίκτες όπως τον κύριο Καληώρα και την Κωνσταντίνα μάλλον δεν θα μπορούσε να πάει για κάποιο ποτό. Φυσικά, ο Λάκης Γαβαλάς που μάλλον είναι αιώνιος έφηβος εξαιρείται από το λίστα αυτή.

Διαβάστε περισσότερα www.peoplegreece.com

Δείτε ακόμα: Το εντυπωσιακό μακιγιάζ της πανέμορφης Μαριέττας Χρουσαλά, διά χειρός Δημήτρη Σταματίου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα