Το εντυπωσιακό μακιγιάζ της πανέμορφης Μαριέττας Χρουσαλά, διά χειρός Δημήτρη Σταματίου

Μπορεί να έχει αποσυρθεί από τον χώρο του modelling, η Μαριέττα Χρουσαλά όμως παραμένει ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της showbiz. Ευτυχισμένη μανούλα και επιχειρηματίας πια,  φωτογραφίζεται πολύ επιλεκτικά πλέον, με πρόσφατο παράδειγμα τη φωτογράφισή της για την προώθηση της σειράς από σανδάλια που σχεδιάζει. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Δημήτρη Σταματίου, ο οποίος επιμελήθηκε το πραγματικά εντυπωσιακό lookτης και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες:

«Ξεκινήσαμε από τα μάτια, όπου χρησιμοποιήσαμε μια παλέτα με σκιές σε καφέ αποχρώσεις προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι μεν έντονο, χωρίς όμως να μοιάζει με βαρύ smokey. Χρησιμοποιήσαμε έναν συνδυασμό από ιριδίζουσες και ματ σκιές τις οποίες αναμείξαμε πολύ καλά, δημιουργώντας ένα υγρό, καλοκαιρινό lookτο οποίο ανέδειξε τέλεια το χρώμα των ματιών της Μαριέττας. Στη συνέχεια εφαρμόσαμε λίγο μαύρο μολύβι στην κόγχη των ματιών για να τους δώσουμε ακόμα περισσότερη ένταση, καθώς και στο εσωτερικό τους αλλά και σύρριζα στις κάτω βλεφαρίδες. Φροντίσαμε να αναμείξουμε πολύ καλά τα προϊόντα μεταξύ τους προκειμένου να έχουμε ένα όμορφο ντεγκραντάρισμα ενώ ολοκληρώσαμε με έντονη μαύρη μάσκαρα, κυρίως στη βάση των βλεφαρίδων, για πιο «λερωμένο» και sexyεφέ».

Το υπόλοιπο μακιγιάζ της Μαριέττας κινήθηκε σε πολύ natural τόνους, αφού ούτως ή άλλως η ίδια διαθέτει υπέροχη επιδερμίδα, η οποία δε χρειάζεται πολλά για να αναδειχτεί. «Για τη βάση αναμείξαμε το φον ντε τεν με ένα κρεμώδες προϊόν λάμψης ώστε να έχουμε ένα εντελώς φρέσκο και καλοκαιρινό αποτέλεσμα ενώ δε χρησιμοποιήσαμε καθόλου πούδρα, παρά μόνο λίγες γυαλάδες ακόμα, στη μύτη και στα κόκκαλα των ζυγωματικών. Για τα χείλη επιλέξαμε να μη χρησιμοποιήσουμε κραγιόν αλλά ένα μαλακό μολύβι, με το οποίο περιγράψαμε και γεμίσαμε το εσωτερικό τους, για πιο φυσικό και σταθερό αποτέλεσμα».

Tip: Μπορείτε να κάνετε το ίδιο χρησιμοποιώντας ένα μολύβι στο χρώμα του δέρματος και άλλο ένα στον τόνο των χειλιών σας, για πιο τρισδιάστατο εφέ.

Τέλος, εντύπωση μας έκαναν και τα μαλλιά της Μαριέττας, τα οποία στη φωτογραφία έχουν αυτό το υπέροχο κυματιστό στυλ που όλες προσπαθούμε πάντα να πετύχουμε. «Με ένα ηλεκτρικό ψαλίδι για μπούκλες δημιουργήσαμε αυτό το sexy, «χαλάσμένο»σπάσιμο που έχουν τα μαλλιά μετά την παραλία, ενώ ολοκληρώσαμε ψεκάζοντας ένα προϊόν για λάμψη ώστε να αναδειχτεί ακόμα περισσότερο το υπέροχο ombre χρώμα της Μαριέττας».

Πώς σας φαίνεται το look της; Εμείς ανυπομονούμε να δούμε όλες τις φωτογραφίες της καμπάνιας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δημιουργίες της, επισκεφθείτε το επίσημο site της συλλογής Marietta’s Fantasy.

Δείτε ακόμα: O Marc Jacobs δημιούργησε την πιο τέλεια και πρακτική θήκη για το κινητό μας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα