Οι αντιδράσεις των celebrites στα social media στην είδηση ότι ο Harvey Weinstein κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως ο Harvey Weinstein κρίθηκε ένοχος από το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης για την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης και του βιασμού τρίτου βαθμού, πολλές ήταν οι celebrities που μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media θέλησαν να τοποθετηθούν και να κάνουν τα δικά τους σχόλια για αυτή την εξέλιξη.

[ap-read-more post=”644587″]

Ανάμεσα σε αυτές η Padma Lakshmi, η Gretcehen Carlson και Ellen Barkin, οι οποίες μέσα από τα προφίλ τους στο Twitter σχολίασαν χαρακτηριστικά:

«Αυτή τη στιγμή ο  Harvey Weinstein είναι ένας βιαστής που καταδικάστηκε. Εάν υπάρχει κάποιος που δεν πρέπει να του δοθεί εγγύηση, τότε είναι εκείνος», σχολίασε η Padma Lakshmi.

«Ελπίζω οι χειροπέδες που θα του φορέσουν να είναι σφιχτές»  πρόσθεσε η Gretchen Carlson .

«Αυτή τη στιγμή ο Harvey Weinstein είναι καθ’ οδόν για τη φυλακή. Οι παρακάτω γυναίκες είναι αυτές που το τακτοποίησαν: Mimi Haleyi, Jessica Mann, Annabella Sciorra, Dawn Dunning, Lauren Young και Tarale Wulff » έγραψε Ellen Barkin.

Ο βιασμός τρίτου βαθμού τιμωρείται με φυλάκιση έως και τεσσάρων ετών, ενώ η  σεξουαλική κακοποίηση πρώτου βαθμού μπορεί να φτάσει και τα 25 χρόνια φυλάκισης.

 

 

 

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα