Ο πρίγκιπας Κάρολος αποκάλυψε πότε θα γεννήσει η Meghan Markle χωρίς να το καταλάβει

Getty Images

Η ημερομηνία που θα γεννήσει η Meghan Markle είναι αυτό που απασχολεί τους περισσότερους fans της βασιλικής οικογένειας. Κι ενώ κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να το γνωρίζουν ούτε οι γονείς-εκτός αν πρόκειται για προγραμματισμένη γέννα- φαίνεται ότι η οικογένεια γνωρίζει τις μέρες που είναι πιο πιθανό να συμβεί.

Ο πεθερός της δούκισσας του Sussex, Πρίγκιπας Κάρολος,με τον οποίο η δούκισσα έχει πολύ καλές σχέσεις φαίνεται πως αποκάλυψε κατά λάθος πότε θα γεννήσει η νύφη του.

Ο πρίγκιπας Κάρολος ανακοίνωσε ότι θα πάει με την δούκισσα Camilla ταξίδι στην Γερμανία στις αρχές Μαΐου. Μάλιστα, θα κάνουν και μια τριήμερη εκδρομή γύρω από το Βερολίνο, το Μόναχο και την Λειψία, πριν γυρίσουν στην Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με το RoyalCentral, το ζευγάρι θα αναχωρήσει στις 7 Μαΐου κι αυτό που συμπέραναν οι περισότεροι είναι ότι-δεδομένου ότι δεν θα θέλει να λείψει από την γέννηση του εγγονιού του- η Meghan πρόκειται να γεννήσει στις ερχόμενες τρεις εβδομάδες. Ο πρίγκιπας Κάρολος, εξάλλου, δεν θα σχεδίαζε να ταξιδέψει χωρίς να έχει δει πρώτα τον εγγονό του.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram