Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μιλά για την προσωπική του ζωή

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μιλά για την προσωπική του ζωή
Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό DownTown της Κύπρου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για την προσωπική του ζωή και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Ποιος δεν έχει προβλήματα στη περίοδο που ζούμε; Όλοι έχουμε προβλήματα, το θέμα είναι να μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε και να προχωράμε. Κάποιος ίσως εύλογα να αναρωτηθεί και να πει «σιγά τα προβλήματα που έχει ο Αργυρός», μπορεί να μην αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα με τον διπλανό μου, αλλά ο καθένας έχει και τα δικά του θέματα. Κανείς δεν ξέρει τι επικρατεί στο σπίτι του καθενός και τι άγχος μπορεί να κρύβεται πίσω από τον καθένα μας», ανέφερε ο λαϊκός τραγουδιστής.

38953b2078aae1706e70e7807733cbd6.jpg

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι πριν δύο χρόνια θυσίασε μία σχέση του λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχε εκείνη την περίοδο.

«Δεν μένω μεγάλα διαστήματα μόνος μου, ποτέ δεν αποκαλύπτω τις σχέσεις μου και δεν το βγάζω προς τα έξω. Το γεγονός ότι δεν έχει τύχει να το μάθετε, δεν σημαίνει ότι είμαι μόνος. Φροντίζω να προστατεύω την εκάστοτε σύντροφο μου. Θα σου πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί. Πριν από δυο χρόνια, όταν κυκλοφόρησε ο προηγούμενος δίσκος μου «Όσα Νιώθω», ουσιαστικά θυσίασα μία σχέση που είχα εκείνη την περίοδο. Έτρεχα με το promo του δίσκου, με το μαγαζί και τις λοιπές υποχρεώσεις μου και δεν έδωσα το βάρος που έπρεπε στη σχέση μου και κάπως έτσι την «πλήρωσε» η προσωπική μου ζωή. Κάνοντας την αυτοκριτική μου θα μπορούσα να πω ότι μάλλον κάτι δεν κάνω κι εγώ καλά. Θεωρώ πως στο μέλλον θα διαχειριστώ καλύτερα τα πράγματα, αρκεί να το αξίζει και η άλλη πλευρά. Οι σχέσεις βλέπω ότι θέλουν πολλή δουλειά και συμβιβασμούς, δεν είναι εύκολο να κατανοήσει κάποια κοπέλα τη φύση της δικής μου δουλειάς».

Ethnos.gr

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram