Η κόρη του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή των Zara παντρεύτηκε: Το υπέροχο fashion-forward νυφικό

Η κόρη του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή των Zara παντρεύτηκε: Το υπέροχο fashion-forward νυφικό

Η Marta Ortega ή αλλιώς η κόρη του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή των Zara παντρεύτηκε τον 35χρονο εκλεκτό της καρδιάς της Carlos Torretta, ο οποίος είναι ατζέντης μοντέλων και γιος γνωστού σχεδιαστή μόδας.

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο οικογενειακό σπίτι των Ortega στη Γαλικία, στη βορειοδυτική Ισπανία και η νύφη επέλεξε ένα υπέροχο νυφικό Valentino για τον γάμο της.

Το πάρτι του γάμου θα γίνει σήμερα Σάββατο, 17 Νοεμβρίου, στο Royal Yacht Club στην Κορούνια και θα είναι καλεσμένοι 400 άτομα. Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι και η Αθηνά Ωνάση, επιστήθια φίλη της νύφης.

Η 34χρονη Marta διατηρεί χαμηλό προφίλ. Εργάζεται ως σύμβουλος στο δημιουργικό της Zara Women ενώ ήταν παντρεμένη με τον 33χρονο αθλητή ιππασίας Sergio Álvarez Moya, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο.

To ζευγάρι φωτογράφησε ο πασίγνωστος Γερμανός φωτογράφος Peter Lindbergh ο οποίος ήταν μεταξύ των καλεσμένων στην τελετή.

Για την ιστορία, ο μπαμπάς Οrtega είναι ο πέμπτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, και ο γάμος της κόρης του δεν μπορούσε παρά να θεωρηθεί από τις ισπανικές εφημερίδες ως «Ο γάμος της χρονιάς».
Ακολουθήστε το InStyle στο instagram