Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πώς αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό μετά τις φήμες για το κόψιμο της εκπομπής της;

Αρχείο InStyle

Κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το μέλλον των εκπομπών του Mega. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές των εργαζομένων και των εξωτερικών συνεργατών, με αποτέλεσμα τα πράγματα να είναι αβέβαια για το mega-λο κανάλι, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Αν ο σταθμός δεν προχωρήσει σε αποπληρωμή των οφειλών προς τους τεχνικούς είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσουν να βγουν στο αέρα από τη Δευτέρα 25 Απριλίου ούτε η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Γιώργο Οικονομέα, ούτε και το δελτίο ειδήσεων, ούτε τα Καλημερούδια με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Μάλιστα χθες η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή είχε την πρώτη της απώλεια. Ο Κώστας Μαρτάκης δεν εμφανίστηκε ποτέ στο πλατό με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την υπόλοιπη ομάδα να τηρούν σιγήν ιχθύος. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να γίνει η τελική συζήτηση μεταξύ του τραγουδιστή και των στελεχών του καναλιού.

Με τις φήμες για πρόωρο τέλος να οργιάζουν, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποχαιρέτησε σήμερα το τηλεοπτικό κοινό χωρίς να ανανεώσει το ραντεβού μαζί τους για τη Δευτέρα (όπως σας αναφέραμε παραπάνω, κανένας δε γνωρίζει τι θα συμβεί).

Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια: