Νίκη Κάρτσωνα: Το άγνωστο παρασκήνιο της πρώτης γυμνής της φωτογράφισης

Διαβάζουμε στο Peoplegreece.com πως η Νίκη Κάρτσωνα μίλησε σε μηνιαίο περιοδικό για πρώτη φορά, για όλο το παρασκήνιο πίσω από την πρώτη της γυμνή φωτογράφιση. Αποκάλυψε τους λόγους που ήθελε να το κάνει, αναφέρθηκε στο κεφάλαιο του γάμου, τον σύζυγό της Νίκο Χατζή, αλλά και στον γιο της, Φίλιππο.

Για το αν θα συμφωνούσε αν το παιδί της της έλεγε ότι θέλει να ακολουθήσει την πορεία του πατέρα του, Νίκου Χατζή, και να γίνει αθλητής, η Νίκη Κάρτσωνα είπε: «Με πολύ μεγάλη μου χαρά. Το έχει αποφασίσει ο μπαμπάς του αυτό πριν από τον Φίλιππο. Διαφωνούν μόνο στο πού θα παίξει στο εξωτερικό. Ο Φίλιππος δε θέλει να πάει στο NBA, όπως ο Νίκος όταν ήταν 16 χρονών. Προτιμάει την Ισπανία, την Ιταλία. Ο μικρός σ’ αυτή τη φάση μιμείται πολύ τον πατέρα του, από τον τρόπο που πλένει τα δόντια του μέχρι τον τρόπο που παίζει μπάσκετ. Κοιμάται και ο μικρός τού χαϊδεύει τα μαλλιά, μιλάμε για τεράστια αδυναμία! Ο Νίκος δεν έχει ασχοληθεί ακόμα μαζί του σοβαρά για το μπάσκετ, τον αφήνει προς το παρόν να παίζει μόνος του, για να μη βαρεθεί και αλλάξει γνώμη στο μέλλον!».

Στη συνέχεια μίλησε και για τον γάμο, όπως και για την επιλογή των νέων ζευγαριών να μην παντρεύονται: «Το να μην παντρευτεί κάποιος όταν είναι με έναν άνθρωπο μου κάνει και λίγο ότι φοβάται. Γιατί ουσιαστικά πρόκειται για ένα χαρτί που επιβεβαιώνει την ένωση δύο ανθρώπων. Από κει και πέρα, άμα θέλεις να χωρίσεις, χωρίζεις, είτε παντρεμένος είτε όχι. Το μεγάλο θέμα στο γάμο είναι τα παιδιά και ισχύει πως δεν είναι εύκολο να χωρίσεις όταν υπάρχουν αυτά. Από την άλλη, ως παιδί χωρισμένων γονιών, σαφώς δε φοβάμαι το χωρισμό. Έχω μεγαλώσει σε τέτοιο περιβάλλον, οπότε πιο δύσκολα πιστεύω στο «για πάντα» παρά στο ότι μια μέρα μπορεί να μας τελειώσει με τον Νίκο και να χωρίσουμε. Αλλά στη ζωή μου έχω μάθει να πηγαίνω μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο. Αν κάτσω και σκεφτώ σοβαρά ότι είμαι 18 χρόνια με τον Νίκο, θα πω: «Παναγία μου, δε γίνεται η μισή μου ζωή να είναι με έναν άνθρωπο». Όταν όμως περνάς υπέροχα με κάποιον, κανένα νούμερο δεν έχει τη δύναμη να σε κάνει να αμυνθείς ή να φοβηθείς», είπε το πρώην μοντέλο στο Esquire.

Στο παρελθόν είχε αναφερθεί στα γυμνά εξώφυλλα που είχε κάνει, έχοντας ως κίνητρο τα χρήματα, αλλά και να ανεβάσει το κασέ της γενικότερα. Πολλοί συνάδελφοί της που έκαναν το ίδιο με εκείνη, ένιωθαν άβολα. Η Νίκη, όμως; : «Ούτε εγώ αισθάνομαι. Έχω μιλήσει δημόσια για το πώς έκανα το πρώτο εξώφυλλο στο Nitro. Είχε πει ο Κωστόπουλος: «Θέλω να κάνω εξώφυλλο την Κάρτσωνα». Τότε δε με ήξερε κανείς. Όταν λοιπόν ο μάνατζέρ μου, στον οποίο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί ήξερα ότι ήθελε το καλό μου, μου είπε «προχώρα γιατί η Imako ανοίγει όλες τις πόρτες», όσο κι αν δεν αισθανόμουν άνετα στη φωτογράφιση, έπρεπε να το κάνω. Έτσι χτιζόταν μια καριέρα τότε, το σέξι-γυμνό «πέρναγε» πολύ. Δεν μπορούσα να πω «όχι». Ήταν μια επιλογή που σ’ έκανε γνωστή και άρα ανέβαζε τα κασέ στις καμπάνιες, τις επιδείξεις, τις φωτογραφίσεις. Οι εταιρείες δε νοιάζονταν για το αν έχεις κάνει σέξι φωτογράφηση στο Nitro, το Playboy ή το Maxim, αλλά για το κατά πόσο είσαι γνωστή».

Τέλος αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Νίκο Χατζή, σχολιάζοντας την ανδρική του φύση, σε αντίθεση με τη δική της: «Ο άντρας μένει για πάντα παιδί. Για παράδειγμα, βλέπω τον Νίκο, είναι η χαρά της ζωής. Δε θα συγχυστεί, δε θα στενοχωρηθεί για τίποτα άλλο πέρα από την υγεία των ανθρώπων που αγαπάει. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χαλάσει τίποτα, τα βλέπει όλα καλά. Κι αν η σημερινή μέρα δεν είναι καλή, σκέφτεται πώς θα είναι η αυριανή. Έτσι σκέφτονται οι άντρες. Οι γυναίκες δεν είμαστε έτσι.Είμαστε πολυδιάστατες, πολυσύνθετες, όλα στο «πολύ». Τελικά ποιος περνάει καλύτερα; Και που σπάμε εμείς το κεφάλι μας αλλάζει κάτι; Όχι».

Διαβάστε επίσης:

Νίκη Κάρτσωνα: Οι φήμες για χωρισμό, οι πλαστικές και η ανορεξία

Νίκη Κάρτσωνα: «Έφυγα από το σπίτι μου στα 11 για να ζήσω εντελώς μόνη μου»

Νίκη Κάρτσωνα: «Έκανα γυμνά για να μπορώ να ζητάω περισσότερα χρήματα»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα