Νέα πρόκληση για την Νατάσα Θεοδωρίδου

Σύμφωνα με το Peoplegreece.com Νατάσα Θεοδωρίδου, ετοίμασε μία μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Ένα Ταξίδι Μέσα Απ’ Τα Μάτια Μου».Μαζί της επί σκηνής για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Farruquito, ο διασημότερος χορευτής Flamenco στον κόσμο!Θα μας ταξιδέψουν στην Μεσόγειο έχοντας στις αποσκευές τους την ελληνική ψυχή και το ισπανικό πάθος, σε μία παράσταση γεμάτη μαγεία στην οποία η Νατάσα θα ερμηνεύσει με μοναδικό τρόπο δικές της αλλά και διεθνείς επιτυχίες συναντώντας τον ατμοσφαιρικό κόσμο του flamenco και του Farruquito.

Νατάσα Θεοδωρίδου & Farruquito “Ένα Ταξίδι Μέσα Απ’ Τα Μάτια Μου”, για δύο ξεχωριστές παραστάσεις ,Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Μαΐου στο ΦΩΤΑΕΡΙΟ.

Σκηνοθεσία: Φωκάς Ευαγγελινός

Χορογραφία Flamenco: Farruquito

Ενορχήστρωση-Επιμέλεια Προγράμματος: Θανάσης Βήχος

natasa theodoridouJuan Manuel Fernández Montoya, Farruquito, είναι ο γιος του τραγουδιστή Juan Fernandez Flores, El Moreno, και της χορεύτριας του flamenco, Rosario Montoya Manzano, La Farruca.

Μόλις στα πέντε του χρόνια εμφανίζεται στην παράσταση Puro στο Broadway μαζί με θρυλικές μορφές του flamenco.

Στην ηλικία των οκτώ ετών παρουσιάζει την πρώτη του χορογραφία στην σάλα Zampra της Μαδρίτης.

Έκτοτε έχει εμφανιστεί δεκάδες φορές στο Royal Festival Hall στο Λονδίνο, καθώς και σε περιοδείες σε Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Μεξικό και Αμερική.

Μάλιστα οι New York Times έγραψαν για αυτόν πως ήταν «Ο καλύτερος καλλιτέχνης που εμφανίστηκε στο Big Apple το 2001».

Έχει τιμηθεί με πολλά ειδικά καλλιτεχνικά βραβεία, ενώ είναι ο επικεφαλής της Ακαδημίας Χορού της Σεβίλλης.