Μια φορά top model, πάντα top model: H Christy Turlington είναι το «νέο» πρόσωπο του Calvin Klein

Σε μια εποχή που όλα τρέχουν με κινηματογραφική ταχύτητα, ο Calvin Klein αναζητάει την έμπνευση στο παρελθόν, γεμίζοντάς μας με μια γλυκιά νοσταλγία.

Τότε που το Internet δεν ήταν μανία, τα social media υπήρχαν μόνο ως αναφορά σε ταινία του George Lucas, το Happy Hour δεν είχε καμία θέση στο λεξιλόγιό μας και η Christy Turlington ήταν το απόλυτο και αδιαπραγμάτευτα ομορφότερο κορίτσι της μόδας.

Το 1995, η ίδια έγινε το πρόσωπο του «Eternity», ποζάροντας δίπλα στον Mark Vanderloo –σίγουρα θυμάστε αυτό το αγόρι από τη Δανία.

Τώρα, ο Calvin Klein γιορτάζοντας την επέτειο ενός από τα πιο επιτυχημένα αρώματά του, το οποίο κλείνει αισίως τα 25 του χρόνια, επέλεξε να λανσάρει ξανά την ίδια ακριβώς φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει το 1995, προσθέτοντάς όμως την σούπερ έξυπνη ατάκα: «Time can’t touch us» -Ο χρόνος δεν μπορεί να μας αγγίξει.

Και απέδειξε πως πραγματικά έτσι είναι. Οι θαμπωμένες παλιές αναμνήσεις, έρχονται με ευκολία στο φως και γίνονται ξανά διάφανες όπως το νερό, όταν τις έχουμε συνδέσει με κάτι, όπως μια φωτογραφία, ή μια μυρωδιά.

Εξάλλου ο χρόνος δεν είναι τίποτα άλλο από την αφετηρία για ένα μεγάλο ταξίδι. Από εδώ ως την αιωνιότητα. 

Μια ματιά εδώ: The Glamour of Italian Fashion: Δείτε όλες τις διάσημες που παραβρέθηκαν στην εντυπωσιακή έκθεση