Τα εσώρουχα του Calvin Klein κάνουν comeback: Ποιες διάσημες τα φόρεσαν και φωτογραφήθηκαν;

Κάποιες από εσάς που γεννηθήκατε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 ή και νωρίτερα, σίγουρα θυμάστε καθαρά αυτή τη “μόδα” με τα εσώρουχα του Οίκου Calvin Klein. Άνετα εσώρουχα και πολύ συχνά σέξυ, αλλά η αλήθεια είναι ότι βαρεθήκαμε να βλέπουμε το “Calvin Klein” να ξεπροβάλει -όχι πάντα διακριτικά- από όλα σχεδόν τα παντελόνια!

Και πάνω που είχαμε ξεχάσει αυτό το trend ήρθε η ώρα που μάλλον θα πρέπει να το ξαναθυμηθούμε, γιατί απ’ ότι φαίνεται κάνει ένα δυνατό comeback. Φυσικά γι’ αυτό ευθύνεται το ίδιο το brand και συγκεκριμένα η νέα του καμπάνια στο πλέον δημοφιλές Instagram, με την οποία καλούνται οι fans του brand να δείξουν τα “Calvins” τους.

Μερικοί από τους celebrities που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ήταν οι Miranda Kerr, Leandra Medine, Lara Stone, Fergie και Poppy Delevingne, ανεβάζοντας στους προσωπικούς τους λογαριασμούς φωτογραφίες φορώντας τα αγαπημένα τους εσώρουχα με την υπογραφή του Οίκου.

Άραγε επιστρέφουμε πίσω στα 1980s και 1990s όπου τα baggy jeans δεν ήταν τίποτα χωρίς το αντίστοιχο Calvin Klein εσώρουχο; Αναμένουμε λοιπόν. Στο μεταξύ, εσείς τι λετε; Θα “ανεβάσετε” τα Calvins σας στο Instagram;

Διαβάστε επίσης: NYFW report: Τι είδαμε στους Calvin Klein, Ralph Lauren και Marc Jacobs

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα