«Με τη Φαίη Σκορδά δεν είμαστε όπως παλιά…»

«Με τη Φαίη Σκορδά δεν είμαστε όπως παλιά…»

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», και αρχισυντάκτης της εκπομπής «Τι Λέει» Κώστας Τσουρός, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Secret» των Παραπολιτικών και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή του να φύγει από το «Πρωινό», τη Φαίη Σκορδά, και την επιλογή του να πάει στο κανάλι της Κάντζας.

561344_1

«Είχα αποφασίσει πως δεν θέλω να συνεχίσω στο Πρωινό και τρίτο χρόνο. Το κανάλι βέβαια ήθελε να συνεχίσω. Είχα την πρόταση από τον Alpha και επειδή μου αρέσει να αλλάζω και να μη μένω στάσιμος επέλεξα να φύγω. Στη Ναταλία δεν είναι πάνελ, αλλά ένας πιο αναβαθμισμένος ρόλος. Κάνω και ενημερωτικά θέματα, έχω τη δυνατότητα να κάνω θέματα που μου αρέσουν, αλλά και συνεντεύξεις που θέλω. Δεν θα πω ότι δεν ήταν ωραίος ο ρόλος μου στο Πρωινό, εκεί έμαθα το lifestyle, όμως επειδή εκεί ήταν hard core gossip κάποιες φορές αισθάνθηκα λίγο άβολα. Κάποιες φορές δεν ήμουν ο εαυτός μου στο Πρωινό και αυτό με ενοχλούσε», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Αναφορικά τώρα για τη σημερινή σχέση του με τη Φαίη Σκορδά, δήλωσε: «Με τη Φαίη τελευταία φορά μιλήσαμε στη γιορτή του Γιαννάκη. Σίγουρα δεν ήμασταν όπως όταν βλεπόμασταν κάθε μέρα, αλλά δεν εισέπραξε κάποια αρνητική διάθεση. Μπορεί να υπήρχε κάποια πικρία, αλλά δεν εκδηλώθηκε στη σχέση μας. Από την πλευρά μου την έχω μέσα στην καρδιά μου. Το λέω ειλικρινά και της χρωστάω πολλά.»

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram