Μαριάννα Γουλανδρή: Ο ξένος Τύπος αποθέωσε τις πανύψηλες γόβες που φόρεσε στο γάμο της


Ο Φίλιππος Λαιμός, γιος του Νικόλα Σ. Λαιμού και της Ειρήνης Λαιμού, και η Μαριάννα Γουλανδρή, κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Αγία Σοφία του Λονδίνου. Το ζευγάρι είχε ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο σε δημαρχείο του Λονδίνου, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ οι αρραβώνες είχαν λάβει χώρα στο Πόρτο Χέλι. Πριν το μυστήριο, στο οποίο παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο γιος του ο Νικόλαος  και η αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, έγινε ένα μεγάλο πάρτι με όλους τους φίλους του ζευγαριού.
Η νύφη επέλεξε δαντελένιες λεπτομέρειες και κεντήματα για το chic νυφικό της, ενώ ειδική αναφορά έγιναν στις ψηλοτάκουνες γόβες της. Oι ασημένιες και απαστράπτουσες γόβες της νύφης ήταν δημιουργία με την υπογραφή του οίκου Louboutin και η εικόνα τους εντυπωσίασε τους ξένους συντάκτες που θέλησαν να κάνουν ιδιαίτερη μνεία στο εκτενές άρθρο τους για τον γάμο και τις λεπτομέρειες του.
Καρέ καρέ καταγράφθηκαν οι πιο σημαντικές στιγμές της μεγαλόπρεπης τελετής ενώ στην dailymail.com, ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά μέσα του κόσμου έγινε κοντινό στις γαμήλιες γόβες της νύφης με διθυραμβικά σχόλια.

Διαβάστε ακόμη: Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι τους στη Βούλα

Η Αθήνα Οικονομάκου μας ξεναγεί για πρώτη φορά στο καινούργιο της γραφείο στο Χαλάνδρι