Μαρία Ναυπλιώτου: Ανέβασε φωτογραφία της 25 χρόνια πριν και είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μέρα

Η φυσική, ανεπιτήδευτη ομορφιά, η κομψότητα, αλλά και το πηγαίο ταλέντο είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της. Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι μία από τις πιο όμορφες και χαρισματικές ηθοποιούς της χώρας μας, που όπως φαίνεται ο χρόνος περνά αλλά δεν την αγγίζει ούτε λίγο.

Ακριβώς αυτό αποδεικνύει και το τελευταίο post της ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Μαρία Ναυπλιώτου είχε τα γενέθλια της και θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους της ευχήθηκαν, αλλά και τους φίλους της για τις ευχές τους. Έτσι, αποφάσισε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία της, η οποία έχει τραβηχτεί 25 χρόνια πριν και την δείχνει να είναι και πάλι την ημέρα των γενεθλίων της, προσπαθώντας να “κλέψει” λίγη τούρτα.

Στη λεζάντα της φωτογραφία έγραψε “Πριν από 25 χρόνια περίπου με τσάκωσε ο φακός της @dimneon να κλέβω μέσα στη νύχτα τούρτα από πάρτυ έκπληξη. Εχθές το βράδυ οι αγαπημένοι μου άνθρωποι με τίμησαν διοργανώνοντας ένα ακόμη. Σας ευχαριστώ που είστε πάντα εκεί να περνάμε μαζί όλα όσα μας επιφυλάσσει ο χρόνος. Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές. Είναι πολύτιμες.”

View this post on Instagram

Πριν από 25 χρόνια περίπου με τσάκωσε ο φακός της @dimneon να κλέβω μέσα στη νύχτα τούρτα από πάρτυ έκπληξη. Εχθές το βράδυ οι αγαπημένοι μου άνθρωποι με τίμησαν διοργανώνοντας ένα ακόμη. Σας ευχαριστώ που είστε πάντα εκεί να περνάμε μαζί όλα όσα μας επιφυλάσσει ο χρόνος. Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές. Είναι πολύτιμες. @erenemihailidi @tsoukaris_dimitris @zetadouka @evdokia.roumelioti @list26 @yannisbournias

A post shared by marianafpliotou (@marianafpliotou) on