Μαρία Κορινθίου για το “Πρωινό”:Δεν πέρασα καλά – ‘Ελεγα Θεέ μου τι μάθημα είναι αυτό που θες να μου δώσεις;
Credit: mariakorinthiou/Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου και μίλησε για το πώς διαχειρίζεται τους τοξικούς ανθρώπους αλλά και την εμπειρία της από το “Πρωινό” του Αντέννα.

Για την κόρη της

“Είναι δύσκολη περίοδος η εφηβεία. Πολλές φορές κρινόμαστε από τα παιδιά μας, και πολύ άσχημα μπορώ να πω. Είναι η πιο δύσκολη στιγμής διαπαιδαγώγησης. Αλλάζουν οι ισσοροπίες. ‘Ερχεται η “αλλεργία προς τους γονείς” για πράγματα που δεν θέλουν να υιοθετήσουν ή για πράγματα που θέλουν να αντιδράσουν” δήλωσε η ηθοποιός.

Για τους τοξικούς ανθρώπους

«Έχω αλλεργία στους τοξικούς ανθρώπους και στους ανθρώπους που δεν κουβαλάνε την αλήθεια τους, όποια και να είναι αυτή. Πάντα η αλήθεια είναι όμορφη. Όλοι έχουμε σκιές, όλοι έχουμε ανασφάλειες, ο καθένας σε διαφορετικούς τομείς, αλλά όταν πάντα κουβαλάς την αλήθεια σου σε αυτό, αυτή είναι η ομορφιά και πια η επικοινωνία που μπορείς να έχεις με τον απέναντι σου».

Για τη συμμετοχή της στο “Πρωινό” του Αντέννα

«Το Πρωινό ήταν μια δουλειά που δεν πέρασα καλά, το έχω δηλώσει. Πάμε παρακάτω, ήταν κι αυτό ένα μάθημα για εμένα ψυχικά. Εκείνη την ώρα λες “Θεέ μου τι μάθημα είναι αυτό που θες να μου δώσεις;”, εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να το αντιληφθώ, όταν πια έκατσα και ηρέμησα, φυσικά είδα ποιο ήταν το μάθημά μου. Ήταν να προστατεύομαι περισσότερο από τέτοιου τύπου ψυχολογικές καταστάσεις και να με προετοιμάσει για άλλα πράγματα. Θα δίνω μεγαλύτερη προσοχή στις συνεργασίες» είπε κλείνοντας η Μαρία Κορινθίου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα