Μαρία Κορινθίου: “Έχουμε κερδίσει 53 βραβεία για την ταινία που κάναμε με τον Γιάννη Αϊβάζη – Δεν το λέει κανένας”

Η Μαρία Κορινθίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Fay’s Time” τη Δευτέρα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων στη Φαίη Σκορδά για την ταινία “Abyss In”, την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Αϊβάζης και η ίδια είναι παραγωγός, για την κόρη της Ισμήνη και για το θέατρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη τη διάρκεια της συνέντευξης, έπεσε το ένα σκουλαρίκι της Μαρίας Κορινθίου, η οποία είπε: “Κάποιος μάς μελετάει!”, με τη Φαίη Σκορδά να απαντά: “Δεν πειράζει, γεια σας!”.

“Δεν θέλω να κάνω άλλο την παράσταση στην Ελλάδα. Το “Jordan” θα παιχτεί τώρα στο Λονδίνο. Κουράστηκα. Είναι μια πολύ κουραστική και επίπονη παράσταση. Όταν ξεκίνησα αυτό το έργο ήταν και η εποχή Covid, δεν ήμουν και πολύ στα καλά μου ψυχολογικά που σημαίνει ότι ενώθηκα πολύ με την ηρωίδα του έργου. Την τελευταία φορά που υποδύθηκα τον ρόλο, με ζόρισε πολύ. Έμπαινα στο καμαρίνι και δεν το είχα πάθει ξανά αυτό”, τόνισε η Μαρία Κορινθίου και πρόσθεσε:

“«Κλωτσούσε» η Μαρία με τη Σίρλει. Ήμουν σε μια άλλη συναισθηματική και ψυχολογική κατάσταση, «κλωτσούσε» πολύ. Στο τέλος της παράστασης καθόμουν στο καμαρίνι και μου έφερναν πορτοκαλάδες να μη λιποθυμήσω. Έπεφτε η πίεση μου”.

Σχετικά με την ταινία “Abyss in”, η Μαρία Κορινθίου επισήμανε: “Η ταινία μας έχει κερδίσει 53 βραβεία. Είναι πολλά! Θα τα πω τώρα! Έχουμε κερδίσει 53 βραβεία για την ταινία που κάναμε μαζί ως εταιρεία παραγωγής. Ο Γιάννης ως σκηνοθέτης και εγώ ως παραγωγός. Σε διάφορα φεστιβάλ κινηματογράφου στο εξωτερικό, Νέα Υόρκη, Τόκιο… Δεν το λέει και κανένας”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα