Κόλιν Φερθ: Νέος έρωτας για τον Mr Darcy – Βρήκε την “Μπρίτζετ Τζόουνς” του

Όπως ο όμορφος δικηγόρος Μαρκ Ντάρσι ερωτεύεται την όμορφη και άτυχη στον έρωτα δημοσιογράφο Μπρίτζετ Τζόουνς στις ταινίες με ηρωίδα τη Βρετανίδα Μπρίτζετ Τζόουνς, έτσι και ο Κόλιν Φερθ φέρεται μετά το διαζύγιό του από την Ιταλίδα παραγωγό σύζυγό του, να βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της παρουσιάστριας ειδήσεων Τζοάνα Γκόσλινγκ. Οι δυο τους εντοπίστηκαν σε πάρκο στο Δυτικό Λονδίνο να απολαμβάνουν έναν περίπατο.

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός έχει περάσει πολύ δύσκολα στα προσωπικά του, καθώς το διαζύγιο πριν από έναν χρόνο ήταν η ταραχώδης κατάληξη του 22χρονου γάμου του.

Το 2018 αποκαλύφθηκε ότι η Λίβια είχε σχέση με έναν Ιταλό δημοσιογράφο όσο ήταν σε διάσταση με τον Κόλιν. Εκείνη ισχυρίστηκε ότι ο Μάρκο Μπρακάντσια την παρενοχλούσε και την κατεδίωκε μετά το τέλος της 11μηνης σχέσης τους και έτσι το ζευγάρι κατέληξε στα δικαστήρια, ενώ τελικά βρέθηκε εξωδικαστική λύση τον Ιούλιο του 2018. Ο Μπρακάντσια είχε στείλει και φωτογραφίες του με τη Λίβια στον Φερθ για να αποκαλύψει τη σχέση του μαζί της. Αυτός παραδέχτηκε την αποστολή φωτογραφιών όχι όμως και την παρενόχληση. Φερθ και Γκουτζιόλα παντρεύτηκε το 1997 και χώρισαν το 2019 ενώ έχουν αποκτήσει δύο γιους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα