Κατερίνα Καινούργιου-Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Οι εκατέρωθεν σπόντες του πρώην ζευγαριού

Η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξενήθηκε χθες το απόγευμα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Tatiana live». Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης αναφέρθηκε, ύστερα από παρότρυνση της οικοδέσποινα στις σχέσεις της ζωής της και πιο συγκεκριμένα στο χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Είναι κάτι που έχει τελειώσει αλλά δεν παύει να είναι ένας άνθρωπος που αγάπησα πάρα πολύ. Μέναμε μαζί, ήταν η πρώτη σχέση που κατάλαβα τι σημαίνει να συζώ, τι σημαίνει να σκέφτομαι το μέλλον με αυτόν τον άνθρωπο. Δυστυχώς είχε άδοξο τέλος… Δε με πλήγωσε το τέλος, γιατί ήταν και δική μου απόφαση, με πλήγωσαν κάποια πράγματα και μέσα στη σχέση. Από το να συνεχίσεις μια προβληματική σχέση, είναι καλύτερο να τελειώσει» είπε χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε μια ανάρτηση του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. Επρόκειτο για μια εικόνα με ένα μήνυμα που έγραφε: «Η σιωπή είναι καλύτερη από τις μ@λ@κιες».

stathokostopoulos

Σήμερα, στην εκπομπή της «Φτιάξε καφέ… να στα πω», η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο πως της συμπεριφέρονται οι άντρες σε μια συζήτηση με τη συνεργάτιδά της, Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

«Εγώ είμαι τρομερή στη θεωρία, αλλά στην πράξη… πιο χαζή πεθαίνεις. Στον εαυτό μου τα κάνω θάλασσα πάντα. Μπαίνει στο σπίτι και με πατάει κάτω ο άλλος άμα θέλει. Χαλάκι γίνομαι» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο καλός άντρας θα το εκτιμήσει αυτό», είπε στη συνέχεια η Τζωρτζέλα Κόσιαβα και έδωσε «πάσα» στην Κατερίνα: «Δεν είδα να το εκτιμάει κανείς Τζωρτζέλα μου! Ακούτε; Ο άντρας που τιμάει τα παντελόνια του μια γυναίκα που τον αγαπάει και τον φροντίζει την έχει βασίλισσα. Ο άντρας που τιμάει τα παντελόνια του».

Δε γνωρίζουμε αν όλα τα παραπάνω είναι εκατέρωθεν σπόντες των δύο πρώην συντρόφων διότι αυτό μόνο οι δυο τους μπορούν να το πουν. Αν πάντως κάποιος είναι λίγο καχύποπτος, μπορεί να πει ότι είναι σαφή υπονοούμενα…

Πηγή: Peoplegreece.com