Η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπά: «Έχω χτυπηθεί πολύ περισσότερο από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

kainourgiou-spyropoulou-Σήμερα στο «Φτιάξε καφέ να στα πω», σχολιάστηκε ιδιαίτερα το νέο τρέιλερ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το Σπίτι μου Σπιτάκι μου, που ανέβασε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.Χαρακτηριστικά η ομάδα της εκπομπής επεσήμανε πως δεν «αφήνεται» και δείχνει ιδιαίτερα σφιγμένη.Μάλιστα ανέφεραν πως σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το γεγονός πως η Κωνσταντίνα μπήκε στα βαθιά κατευθείαν.«Αν σου δοθεί η ευκαιρία δύσκολα την αφήνεις. Εκεί τη δικαιολογώ. Το λάθος μπορεί να είναι στα άτομα που της δίνουν την ευκαιρία», σχολίασε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κάνουμε τηλεόραση και είμαστε επαγγελματίες. Έχουμε ένα ζωντανό παράδειγμα εδώ. Η Κατερίνα για να φτάσει εδώ που είναι, η κοπέλα έχει κάνει πολύ λάντζα πριν», ανέφερε είπε η Τζωρτζέλα Κοσιάβα.

Μετά από αυτό το λόγο πήρε η παρουσιάστρια και είπε: «Έχω κάνει πολύ λάντζα και έχω φάει πολύ ξύλο και έχω χτυπηθεί και πολύ περισσότερο από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και από άλλους που νομίζουν ότι έχουν χτυπηθεί. Αλλά δεν θέλω να το αναλύσουμε γιατί δεν είμαι εγώ το θέμα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή: Peoplegreece.com