Η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει την πιο chic στιλιστική πρόταση

Η Τατίανα Στεφανιδου έχει καταφέρει να κάνει την κομψότητα να μοιάζει το πιο υλοποιήσιμο κατόρθωμα στον κόσμο: βλέποντας τη νομίζει κανείς πως είναι εύκολο να είναι ultra chic 24/7, όπως η ίδια. Τατιανα όμως δεν γίνεσαι, γεννιέσαι και η αλήθεια είναι πως δεν είναι Τατιανα όμως δεν γίνεσαι, γεννιέσαι και η αλήθεια είναι πως δεν είναι εξίσου εύκολο για όλους να μπορούν να αναδείξουν ακόμη και το πιο απλό ρούχο και να το αναβαθμίσουν σε fashion statement εμφάνιση.

Catwoman is always relevant: Η δημοσιογράφος ανέβασε μια φωτογραφία με μία γάτα που όπως φαίνεται θα είναι το νέο μέλος στην ευρύτερη οικογένεια Μάλιστα διαθέτει ακόμη δυο γάτες, μιας και η Τατιανα είναι ιδιάιτερα φιλόζωη. Στο θέμα μας τώρα, όσο κι αν χαρήκαμε για την επέκταση της οικογένειας Ευαγγελάτου, η αλήθεια είναι πως την προσοχή μας έκλεψε το φόρεμα που έχει βάλει στην εν λόγω φωτογραφία. Όπως θα δείτε και εσείς, πρόκειται για ένα πολύ καλόγουστο ρούχο σε έντονο μπλε που ταίριαξε ιδανικά με την απόχρωση του δέρματος και των μαλλιών της, ενώ έκανε εντυπωσιακή αντίθεση με το μανικιούρ της.

Το στιλ απαιτεί θυσίες: Τι κι αν οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές και το Καλοκαίρι έχει πια μπει για τα καλά; Δεν στάθηκε ικανό εμπόδιο για την Τατιάνα ώστε να βάλει μακρύ μανίκι. Για αξεσουάρ, επένδυσε σε ένα επίσης chic ζευγάρι γυαλιών ηλίου και το λαμπερό της χαμόγελο.


Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα