Η Phoebe Dynevor και ο Pete Davidson είναι το νέο It couple του Hollywood!

instagram/@phoebedynevor

Τον τελευταίο καιρό φημολογείται έντονα ότι η πρωταγωνίστρια του Bridgerton Phoebe Dynevor και ο κωμικός Pete Davidson είναι ζευγάρι. Και επειδή όπου υπάρχει καπνός, – τις πιο πολλές φορές – υπάρχει και φωτιά, μόλις κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες που το επιβεβαιώνουν!

Πριν λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να περπατάνε μαζί στην αγγλική εξοχή κοντά στο Manchester όπου βρίσκεται η Dynevor για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, αμερικάνικα δημοσιεύματα ήθελαν τον Pete να μιλάει στους φίλους του για τη Phoebe και να τους αποκαλύπτει ότι η σχέση τους είναι σοβαρή!  Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το ότι ταξιδεύει συχνά στη Μεγάλη Βρετανία για να την συναντήσει .

Το ζευγάρι έχει φωτογραφηθεί ξανά μαζί στο παρελθόν, όμως αυτές είναι οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους, στις οποίες βρίσκονται τόσο κοντά ο ένας στον άλλο.

Κάτι ακόμη που παρατήρησαν οι fans τους στα social media και που αξίζει να αναφερθεί, είναι ότι η Phoebe και ο Pete φοράνε ασορτί κολιέ με τα αρχικά τους γράμματα. Πάντως μας αρέσουν πολύ μαζί σαν ζευγάρι και αναμένουμε περισσότερα ενσταντανε που να επιβεβαιώνουν την σχέση τους!

Από τη Μαρία Ασλανίδη