Η Kim Kardashian κυκλοφόρησε τρία νέα KKW genderless αρώματα

instagram/@kkwfragrance

Εάν ακολουθείτε κι εσείς την Kim Kardashian στο instagram, τότε σίγουρα έχετε δει κάποια από τις εντυπωσιακές συνθέσεις λουλουδιών, που αυτή και η πιο διάσημη οικογένεια του πλανήτη μοιράζονται συχνά μαζί μας!

Κάθε λουλουδάτη στιγμή στις ζωές των Kardashians είναι επιμελημένη από τον celebrity florist – και μακροχρόνιο φίλο τους – Jeff Leatham. Η Kim και ο Jeff γνωρίστηκαν πριν 10 χρόνια στο Παρίσι και από τότε έγιναν αχώριστοι.

Η Kim Kardashian εισβάλλει και στο χώρο του skincare

Στα πιο πρόσφατα KKW fragrances, οι δύο φίλοι συνεργάστηκαν για τη δημιουργία τριών floral inspired και genderless αρωμάτων, που μπορούν να χαρακτηριστούν από “fresh and airy” μέχρι “dark and sexy”.  Τα αρώματα ονομάζονται Desert Rose, Jasmine Air και Night Iris και εκτός από τις γλυκές μυρωδιές τους, ξεχωρίζουν και για έναν ακόμη λόγο : τα μπουκαλάκια τους, τα οποία θυμίζουν έργα τέχνης!

Ήταν πολύ σημαντικό για τους δύο δημιουργούς η συσκευασία να μοιάζει με βάζο, καθώς ήθελαν να είναι και χρηστική. Μάλιστα, το καπάκι του μπουκαλιού έχει ένα άνοιγμα από το οποίο μπορείτε να βάλετε μέσα ένα λουλούδι και να διακοσμήσετε το χώρο σας. 

Από τη Μαρία Ασλανίδη