Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά πρώτη φορά για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε: «Χρειάστηκε να αφαιρέσω κάτι από το στήθος μου»

Πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσέχει την εικόνα της και φροντίζει όχι μόνο την επιδερμίδα, αλλά και τον οργανισμό της. «Κάνω κάποιες μάσκες ομορφιάς, μάλιστα κάποιες από αυτές είναι DIY με υλικά από την κουζίνα. Προσπαθώ, επίσης, να βάλω περισσότερη άσκηση στην καθημερινότητά μου. Ακόμα και το 3ήμερο που είχα πάει στο Πήλιο για τα γενέθλιά μου, γυμνάστηκα και έκανα πολύ περπάτημα». Πέρα από την άσκηση, η Κωνσταντίνα προσέχει πολύ και τη διατροφή της. «Έχω πάει σε ένα διατροφολόγο που συνεργάζεται με αθλητές και με έχει βοηθήσει πολύ στο να μάθω ποιες τροφές μεταβολίζει πιο εύκολα ο οργανισμός μου. Είναι μια πολύ εξατομικευμένη εξέταση που με έχει βοηθήσει να αυξήσω τις καύσεις μου και, επιπλέον, έχω μάθει να τρώω πολύ υγιεινά, αλλά και γευστικά. Τα τελευταία χρόνια μου παρουσιάστηκαν και κάποια προβλήματα υγείας που με έκαναν να αναζητήσω μια υγιεινή διατροφή που θα με βοηθήσει να γνωρίσω καλύτερα το σώμα μου και να ζω πιο υγιεινά. Η Κωνσταντίνα δεν προσέχει μόνο τη διατροφή, αλλά και την υγεία της. Αφιερώνω το Σεπτέμβριο, εκεί γύρω στα γενέθλιά μου, για να κάνω εξετάσεις: ελέγχω το θυροειδή μου που έχω αφαιρέσει, είχα ένα πρόβλημα στο στήθος μου όπου και πάλι χρειάστηκε κάτι να αφαιρέσω οπότε πάντα τσεκάρω και αυτό, είμαι πολύ συνεπής σε αυτό μου το ραντεβού και είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη απέναντι σε θέματα υγείας και σε δράσεις που στηρίζουν την ενημέρωση γι’ αυτά». Αν και συνεπείς στην πρόληψη, αλλά και στο πρόγραμμα διατροφής της, η Κωνσταντίνα τονίζει πως δεν αγαπά τις στερήσεις, ενώ θέλει να απολαμβάνει το φαγητό. «Τις προάλλες μου έλεγε ο Σάββας στο γραφείο πως με θυμάται πολύ πολύ αδύνατη, ήταν μια εποχή που είχα φτάσει να ζυγίζω 50 κιλά, δεν έχω υπάρξει πιο αδύνατη, αλλά ακόμα και τότε έτρωγα πολύ». Η Κωνσταντίνα έχει υιοθετήσει εδώ και χρόνια καλές διατροφικές συνήθειες. «Αποφεύγω το αλάτι, τα τρανς λιπαρά, τα αναψυκτικά και το junk food. Μάλιστα τελευταία έχω αρχίσει και μαγειρεύω. Πειραματίζομαι και αυτό μου αρέσει πολύ».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.
]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα