Η Φαίη Σκορδά, συγκινημένη για την έναρξη χωρίς τον Λιάγκα: «Θα μου λείψει… Μόνη μου; Χωρίς χεράκι;»

Η έναρξη της σημερινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά, ήταν γεμάτη χαμόγελα και εκπλήξεις. Μετά από τα μεγάλα ευχαριστώ, η παρουσιάστρια καλημέρισε και χαιρέτησε όλη την ομάδα της, με πρώτες την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τη Λίτσα Πατέρα.

«Ο Θέμης Γεωργαντάς κατάφερε να φτάσει πιο κοντά στην κεντρική θέση. Τον έφαγες σιγά σιγά!» είπε με χιούμορ η Φαίη Σκορδά απευθυνόμενη στο συνεργάτη της και στη συνέχεια καλημέρισε την Σάσα Σταμάτη.

Τα νέα πρόσωπα της εκπομπής ακολούθησαν, με την παρουσιάστρια να λέει: «Μαζί μας είναι από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Κώστας Τσουρός. Τόσο μπίρι μπίρι σε άντρα για να τον πείσω να έρθει στην εκπομπή δεν το έχω ξανακάνει!».   Ο δημοσιογράφος είπε με χιούμορ: «Πρεμιέρα σήμερα δεν με έβαλες ούτε ένα τραγούδι να πω, ούτε να χορέψω.. ».

Εν συνεχεία καλωσόρισε τον Στέφανο Κωνσταντινίδη αποθεώνοντας την… κόρη του, που βαφτίστηκε πριν λίγες ημέρες. Για το τέλος, καλωσόρισε στην ομάδα της εκπομπής και το όμορφο δίδυμο των Τζένη Μελιτάκαι Μαντώ Γαστεράτου.

Η παρουσιάστρια δεν ήταν δυνατό να μην αναφερθεί στο σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα. Η Η Φαίη ζήτησε την μεγαλύτερη στήριξη από το τηλεοπτικό κοινό και τους ανθρώπους γύρω της, λέγοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του ΑΝΤ1 που ήταν πάντα δίπλα. Είναι ωραίο να βλέπεις πως σε στηρίζουν. Όμως θέλω σας ζητήσω μία χάρη.. δεν ξέρω αν κάνει να το πω. Θέλω φέτος να με στηρίξετε λίγο παραπάνω. Μου λένε τι ανάγκη έχεις, 14 χρόνια, 14 πρεμιέρες; Φοβάσαι; Δεν είναι ότι φοβάμαι, αλλά καλώς ή κακώς τα τελευταία έξι χρόνια –γιατί είναι η 7η χρονιά του Πρω1νού- είμαστε μαζί με το Γιώργο, ο οποίος θα μας λείψει και του στέλνουμε πολλά φιλιά. Εεε.. είναι λίγο αμήχανο.. λέω “μόνη μου; Χωρίς χεράκι”».

Πηγή: Peoplegreece.com