Η Kim Kardashian πιστεύει ότι ο γιος της είναι μετενσάρκωση του πατέρα της και μας εξηγεί γιατί
instagram@kimkardashian

Τον λόγο που πιστεύει ότι ο γιος της, Psalm, είναι μετανσάρκωση του πατέρα της, Robert Kardashian, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο E! News η Kim Kardashian.

Συγκεκριμένα, η 38χρονη star δήλωσε πως τον περασμένο Μάιο, πριν γεννηθεί ο γιος της, είχε συναντηθεί με μια τυφλή μέντιουμ στο Bali, η οποία της είχε πως σε λίγο καιρό θα ερχόταν στο κόσμο ο γιο της, ο οποίος όμως θα ήταν η μετενσάρκωση του πατέρα της.

«Δεν γνώριζε τίποτα. Κάνεις από την ομάδα μου δεν γνώριζε πως υπήρχε μια παρένθετη μητέρα που ήταν έγκυος στο γιο μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η Kim, όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί αφού στη συνέχεια περιέγραψε ένα ακόμη περιστατικό που την έκανε να πιστέψει ακόμη περισσότερο ότι πράγματι ο γιος ήταν…ο πατέρας της.

Όταν ο Psalm ήρθε στον κόσμο, μια νοσοκόμα πήγε για να τον κάνει μπάνιο, όταν ξαφνικά την πλησίασε μια γυναίκα και την ρώτησε αν αυτός ο γιος της. «Όχι» της απάντησε η νοσοκόμα. Τότε, η γυναίκα της απάντησε: «Θα σε παρακαλέσω να πεις στη μητέρα του ότι αυτό το παιδί είναι μετενσάρκωση ενός μέλυος της οικογένειας της».

Kim είναι αυτή, δεν ήθελε και πολύ για να το πιστέψει!

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα