Η Kate Middleton έδωσε την πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη και πολλοί θεωρούν ότι ήταν ό,τι πιο έξυπνο έκανε μετά το Megxit

instagram@kensingtonroyal

Τεράστια αίσθηση, αλλά ακόμη και σχόλια από πηγές του Παλατιού έχει προκαλέσει η αμεσότητα της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κάθριν (Κέιτ Μίντλετον) κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξής της, στην οποία μίλησε για τη μητρότητα χωρίς κομπιάσματα, ωραιοποιήσεις και φίλτρα.

Το Happy Mum, Happy Baby Podcast, είχε τεράστια επιτυχία, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε τοσο η Τζοβάνα Φλέτσερ που εξασφάλισε αυτή τη συνομιλία με τη Δούκισσα, όσο και το Παλάτι.

«Είναι ο σωστός τρόπος για να μιλά μια γυναίκα για τον εαυτό της και να συστήνεται εκ νέου στους ανθρώπους», ήταν το πρώτο σχόλιο που έγινε από πηγή του Παλατιού. «Μιλά για τον εαυτό της, χωρίς όλο αυτό να αποτελεί μία άσκηση ματαιοδοξίας. Όλο αυτό ήταν μια κουβέντα για τη δουλειά που κάνει και για όσα έχει μάθει ως μητέρα, ακριβώς λόγω της δουλειάς που κάνει και του έργου που προσφέρει».

Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα όσα είπε περί τύψεων η Μίντλετον, αλλά και το γεγονός ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να αναφερθεί στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης, αλλά και της ανατροφής της χρονης Σάρλοτ, του 6χρονου Τζορτζ και του Λούι που γίνεται δύο χρονών φέτος τον Απρίλιο.

Διαβάστε περισσότερα στο PeopleGreece