Η ανάρτηση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας για τα γενέθλια του πρίγκιπα Andrew εξόργισε το Twitter- Τα σχόλια και οι αντιδράσεις

Twitter@theroyalfamily

Τις έντονες αντιδράσεις των χρηστών των social media κατάφερε να προκαλέσει ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας με την ανάρτηση που έκανε στο Twitter για τα 65α γενέθλια του πρίγκιπα Andrew.

Στο tweet αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Σαν σήμερα, το 1960, ο πρίγκιπας Andrew γεννήθηκε στο παλάτι του Buckingham. Το πρώτο παιδί που γεννήθηκε σε βασιλεύουσα μοναρχία 103 χρόνων».

Στα σχόλια που έγιναν κάτω από την ανάρτηση, οι χρήστες του Twitter κατηγορούν την βασιλική οικογένεια ότι εθελοτυφλεί σχετικά με τις κατηγορίες που έχουν γίνει εναντίον του δούκα της Υόρκης για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Epstein. Μάλιστα, ένας από από αυτούς σχολίασε πως περιμένει την απόφαση του Αμερικανικού δικαστηρίου που έχει αναλάβει να ερευνήσει την υπόθεση. Η Virginia Roberts, μια κάτοικος Αμερικής, τον είχε κατηγορήσει πριν από κάποιους μήνες πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Epstein είχαν συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί της, όταν εκείνη ήταν ανήλικη και συγκεκριμένα 17 ετών.

Δείτε κάποια από τα tweets: