Γνωστή γυμνάστρια καταγγέλλει: Η Oprah Winfrey έχει οικονομικό όφελος από συγκεκριμένο φάρμακο για απώλεια βάρους
H Oprah Winfrey στα 81α Ετήσια Golden Globe Awards.
H Oprah Winfrey στα 81α Ετήσια Golden Globe Awards. Photo by Amy Sussman/Getty Images.

Το «παρασκήνιο» πίσω από την απώλεια κιλών της Oprah Winfrey επιχείρησε να εξηγήσει η γυμνάστρια Jillian Michaels. Θυμίζουμε ότι η διάσημη παρουσιάστρια, αποκάλυψε ότι έχασε 40 ολόκληρα κιλά. Όπως παραδέχθηκε, αυτό το πέτυχε χρησιμοποιώντας φάρμακο απώλειας βάρους. «Η Oprah Winfrey έχει οικονομικό κίνητρο. Έχει σχέση με το φάρμακο Ozempic» δήλωσε η ειδικός fitness.

Τον προηγούμενο μήνα η 69χρονη δισεκατομμυριούχος πάντως ανέφερε πως πράγματι, άλλαξε γνώμη για τα φάρμακα απώλειας βάρους. Έτσι, χρησιμοποίησε συγκεκριμένη αγωγή για να επιτύχει τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της. Ωστόσο, δεν κατονόμασε το ακριβές φάρμακο που χρησιμοποιεί. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση βέβαια είναι η «μεταστροφή» της καθώς στο παρελθόν είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα έπαιρνε ποτέ Ozempic ή παρόμοια φάρμακα για να χάσει βάρος.

Αυτό λοιπόν είναι που ώθησε τη 49χρονη Michaels να κάνει λόγο για οικονομικά συμφέροντα. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο PageSix, ισχυρίστηκε πως η Winfrey επωφελείται οικονομικά από το Ozempic. Αυτό λόγω της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την WeightWatchers, στην οποία έχει μερίδιο 10%.

«Η Oprah έχει οικονομικό κίνητρο από την Ozempic. Πιστεύω είναι ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους της WeightWatchers, η οποία είναι τώρα στην επιχείρηση Ozempic. Πιστεύω ότι η WeightWatchers αγόρασε μια εταιρεία που παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα φάρμακα. Οπότε τώρα υπάρχει οικονομικό συμφέρον από αυτά. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να το επικοινωνήσουμε αυτό προς τα έξω».

Η σταρ πάντως είχε αποκαλύψει ότι πήρε το φάρμακο πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών. Φυσικά δεν επρόκειτο για τυχαίο timing. Γνώριζε ότι θα ακολουθούσαν «δύο εβδομάδες γεμάτες φαγητό» όπως είπε. Έτσι, αποδίδει στο φάρμακο το γεγονός ότι πήρε μόνο μισό κιλό αντί για οκτώ. Όπως έχει δηλώσει, πλέον απέχει επτά κιλά από τον στόχο της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα