Για τη North West με αγάπη: Τι δώρο έκανε η Kim Kardashian στην κόρη της;

Στις 15 Ιουνίου η κόρη της Kim Kardashian έγινε ενός έτους και όπως καταλαβαίνετε οι γιορτές στο σπίτι των West θα κρατήσουν για αρκετό καιρό ακόμη.

Το πιο σημαντικό που κρατάμε από τα γενέθλια της North, είναι πως το δώρο που της επέλεξαν οι γονείς της, δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από διαμάντι. Εξάλλου, η μαμά Kim, πρέπει να διδάξει από τώρα στην κόρη της, πως τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας.

Πράγματι, η North δέχθηκε ως δώρο ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια τα οποία και κοσμούν πλέον τα φρεσκοτρυπημένα αυτάκια της. Η οικογένεια απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους στο Μανχάταν την ώρα που πήγαινε σε παιδικό μουσείο και οι τρεις τους έμοιαζαν πολύ ευτυχισμένοι.

Η ημέρα των γενεθλίων της μικρούλας την Κυριακή,  συνέπεσαν και με την Ημέρα του Πατέρα και η 33χρονη μητέρα και σύζυγος δεν θα μπορούσε παρά να απαθανατίσει σε μία φωτογραφία μπαμπά και κόρη την ώρα που κοιμούνται αγκαλιά και να την ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η μικρούλα σαν γνήσιο κοριτσάκι του μπαμπά, ήταν ντυμένη με παρόμοια ρούχα ενώ όπως παρατηρούμε, η ομοιότητα των δύο είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Η Kim σχολίασε την τρυφερή φωτογραφία λέγοντας πως «Αυτό είναι το νόημα της ζωής» και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της.

Διαβάστε ακόμη: 

Να σου ζήσει Kim Kardashian! Η North West έγινε ενός έτους

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad