Να σου ζήσει Kim Kardashian! Η North West έγινε ενός έτους

Η κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West έγινε ενός έτους και εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε να τα εκατοστίσει. Ήταν 15 Ιουνίου του 2013 όταν η τηλεπερσόνα έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον ράπερ, την North West.  Το πρόσωπο της μικρούλας μας είναι ιδιαίτερα οικείο χάρη στο Instagram και στον προσωπικό λογαριασμό της μητέρας της.

Πράγματι, η 33χρονη μας συστήνει τις τελευταίες 365 ημέρες με υπερηφάνεια το κοριτσάκι της ενώ μας έχει παρουσιάσει και τις στιλιστικές της αδυναμίες και αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι έχει πολύ καλό γούστο. Celine, Chanel και Lanvin είναι κάποιοι από τους οίκους που επιλέγει η North ενώ η ροζ ντουλάπα της περιλαμβάνει κυρίως ρούχα σε λευκό και γκρι χρώμα. Αξέχαστη παραμένει η εμφάνισή της στον γάμο των γονιών της όπου παρέδωσε μαθήματα στιλ με το λευκό Givenchy φόρεμά της.

Είναι βέβαιο πως το πασίγνωστο κοριτσάκι, που μοιάζει πολύ στη μαμά του, θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο μέλλον, όχι μόνο γιατί είναι η κόρη της Kim αλλά και για τις fashion ανησυχίες της.

Διαβάστε ακόμη: 

10 τέλεια καλοκαιρινά χτενίσματα για να εμπνευστείτε

Kate Middleton: Τι επέλεξε να φορέσει στα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα