Γέννησε η Meghan Markle! Ποιο είναι το φύλο του πρώτου της μωρού με τον πρίγκιπα Harry;

Μετά από πολλές μέρες αναμονής και ακόμα περισσότερα δημοσιεύματα που ήθελαν την Meghan Markle να έχει ήδη γεννήσει, τελικά το Παλάτι ανακοίνωσε και επίσημα ότι η Meghan Markle γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του ζευγαριού στο Instagram, η δούκισσα του Sussex γέννησε σήμερα 06 Μαίου 2019 νωρίς το πρωί ένα υγιέστατο αγόρι, το οποίο ζυγίζει 3 κιλά και 260 γραμμάρια!

Το πρώτο παιδί του δούκα και της δούκισσας του Sussex θα είναι έβδομο στη σειρά στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου μετά τον πρίγκιπα Harry. Σύμφωνα με την πρόσφατη αλλαγή στο Succession of the Crown Act, ακόμα κι αν το πρώτο παιδί του ζευγαριού ήταν κορίτσι και το δεύτερο αγόρι δεν θα έχανε τη θέση του στη διαδοχή, όπως συνέβη και στην περίπτωση της πριγκίπισσας Charlotte.

Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας μαμάς με το νεογέννητο και τον πρίγκιπα Harry αναμένονται σε δύο μέρες, αφού σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα έχει προγραμματιστεί επίσημη φωτογράφιση στο Παλάτι όταν η Meghan αισθανθεί έτοιμη, όπως συνηθίζουν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.