Ένα μοντέλο πέθανε στο Sao Paolo ενώ έκανε πασαρέλα

To 26χρονο μοντέλο,Tales Soares άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που έκανε πασαρέλα σε επίδειξη μόδας στην Εβδομάδα Μόδας στο Sao Paolo. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών, το περασμένο Σάββατο ο Soares αρρώστησε κατά την επίδειξη μόδας του brand Ocksa. Ιατρική ομάδα μετέφερε τον Soares στο νοσοκομείο, όπου αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα ο θάνατος του.

H εφημερίδα Daily Folha de S.Paolo έγραψε ότι το μοντέλο σκόνταψε εξαιτίας των κορδονιών του και οι θεατές που έγιναν μάρτυρες του σοκαριστικού γεγονότος νόμιζαν ότι η πτώση του μοντέλου ήταν απλώς μέρος της επίδειξης. Στην φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου το μοντέλο απεικονίζεται να βρίσκεται ξαπλωμένος στην πασαρέλα, ενώ οι διασώστες του προσφέρουν ιατρική βοήθεια.

Η αδερφή του μοντέλου δήλωσε ότι ο Soares δεν είχε προβλήματα υγείας και ακολουθούσε ένα υγιεινό lifestyle κάνοντας yoga και cross fit, ενώ ο μάνατζέρ του υποστήριξε ότι ίσως να είχε κάποια εκ γενετής πάθηση την οποία δεν γνώριζε και αποτέλεσε αιτία για τον θάνατό του πάνω στη πασαρέλα.

Ακολουθήστε το InStyle στο Ιnstagram

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα