Ελένη Μενεγάκη: Η συμβουλή προς τη Josephine και τα σχόλια για τα ρούχα της Δέσποινας Βανδή

Σημερινό θέμα σε όλες τις εκπομπές, όπως είναι λογικό, είναι ο ελληνικός τελικός της Eurovision. Έτσι, και στην Ελένη, σχολίασαν με την ομάδα της και τον ειδικό στα θέματα του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού, Γιώργο Κασπίρη για όλα όσα έγιναν χθες. Κυρίως όλα όσα ακούστηκαν ήταν θετικά και με έμφαση στο καλό κλίμα που επικρατούσε στο διαγωνισμό.

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε κάποια στιγμή ποιος είχε περισσότερο άγχος με το δημοσιογράφο να της απαντά η Josephine. Τότε η παρουσιάστρια άφησε τον εαυτό της και εκφράστηκε ελεύθερα: «Γιατί μωρέ το κορίτσι; Της έφυγαν κάποιες νότες. Εγώ δεν είμαι μουσικός αλλά μέχρι και ο γιος μου κάποιες στιγμές μου είπε “μαμά τι ήταν αυτό;”, της ξέφυγαν λίγο». Ο δημοσιογράφος συμφώνησε εμμέσως πλην σαφώς με τους προλαλήσαντες αλλά έδωσε και έξτρα παρασκήνιο για την απόδοση και το άγχος της Josephine. Η Ελένη Μενεγάκη στο τέλος πρότεινε στη νεαρή τραγουδίστρια να προσπαθήσει ξανά στο τέλος να λάβει μέρος στο διαγωνισμό.

Το άλλο που συζητήθηκε όχι και τόσο θετικά ήταν τα ρούχα της Δέσποινας Βανδή. Τι άρεσε και τι όχι στην παρουσιάστρια και πού έριξε την ευθύνη για το αποτέλεσμα της τραγουδίστριας;

Δείτε το απόσπασμα στο www.peoplegreece.com

Δείτε ακόμα: Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες για το look της Josephine από τον Δημήτρη Σταματίου