Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες για το look της Josephine από τον Δημήτρη Σταματίου

Μπορεί οι Freaky Fortune να είναι τελικά εκείνοι που θα μας εκπροσωπήσουν στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στην Κοπεγχάγη, σίγουρα όμως χθες το βράδυ την παράσταση έκλεψε μια άλλη διαγωνιζόμενη, η οποία δεν ήταν άλλη από τη Josephine Wendel.

Σα μια ζωντανή αψεγάδιαστη Barbie, η νεαρή τραγουδίστρια κατάφερε να τραβήξει τα βλέματα τόσο με το ανεβαστικό της τραγούδι όσο και με την εκρηκτική της εμφάνιση. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπο που επιμελήθηκε το look της, τον αγαπημένο μακιγιέρ και hairstylist Δημήτρη Σταματίου, και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το φρέσκο, girly αποτέλεσμα που θαυμάσαμε επί σκηνής.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ νεανικό αποτέλεσμα, φρέσκο και καθόλου υπερβολικό. Στα μάτια απλώσαμε  ιριδίζουσες σκιές σε καφεκόκκινες αποχρώσεις, δημιουργώντας ένα μπρονζέ λαμπερό smokey μακιγιάζ ενώ εφαρμόσαμε και ένα μαλακό μολύβι στο εσωτερικό του ματιού για πιο πολλή έμφαση στο βλέμμα». Στο ανάλαφρο look της Josephine συνέβαλε το γεγονός ότι ο Δημήτρης δε χρησιμοποίησε κάποιο ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες παρά μόνο μερικά τουφάκια, ώστε να τονίσει το βλέμμα χωρίς να το κάνει να φαίνεται υπερβολικό. «Για τα ζυγωματικά επιλέξαμε αποχρώσεις σε κοραλλί/χρυσό ώστε να έχουμε ένα πιο juicy και νεανικό αποτέλεσμα ενώ τα χείλη ντύθηκαν με ένα κραγιόν σε κόκκινη απόχρωση το οποίο περιείχε και πορτοκαλί στοιχεία».

Extra tip: Όσο πλησιάζουμε στην άνοιξη και το καλοκαίρι, ο Δημήτρης προτείνει να αναμειγνύετε το υπάρχον κόκκινο κραγιόν σας με οποιαδήποτε άλλη ταιριαστή απόχρωση σας βρίσκεται, ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό χρώμα, εύκολα και οικονομικά.

«Όσο για τα μαλλιά, ξεκινήσαμε να τα δουλεύουμε με βούρτσες, για ελαφριά κίνηση ενώ στη συνέχεια τα τυλίξαμε με ρόλεϊ για να πάρουν κυματιστή μορφή.  Ολοκληρώσαμε δημιουργώντας επιπλέον μπούκλες με μια πρέσα μαλλιών ενώ δώσαμε λίγο όγκο στην κορυφή για ένα φρέσκο look με μια δόση από Brigitte Bardot».

Έτσι λοιπόν, με  ένα επιμελώς ατημέλητο hairstyle και μακιγιάζ που έδινε τη σωστή έμφαση σε μάτια και χείλη, η νεαρή Josephine κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της.

Δείτε εδώ πώς θα δείξετε πιο ξεκούραστη σε πέντε βήματα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα