Δημήτρης Παπανώτας: «Πρόδωσε» on air την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη

Ο Δημήτρης Παπανώτας πήρε και πάλι τη θέση της Κατερίνας Ζαρίφη στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη σήμερα, αφού η συνεργάτιδα της εκπομπής έλειπε για ακόμα μια ημέρα.

Λίγα μετά την έναρξη της εκπομπής, η παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε στο τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της την αιτία που προβληματίστηκε για το τι ρούχα θα βάλει σήμερα. Αμέσως, ο δημοσιογράφος πήρε το λόγο και είπε με χιούμορ: «Θέλω να σου πω ότι το συγκεκριμένο συνολάκι αναδεικνύει ό,τι πολυτιμότερο έχεις πάνω σου».

«Πρόσεχε τι θα πεις! Αυτά που θέλουμε μόνο, αυτά που δεν θέλουμε δεν τα αναδεικνύει», ήταν η αστραπιαία αντίδραση της «ωραίας Ελένης».

Βέβαια, ο Δημήτρης Παπανώτας, που ήταν επί χρόνια συνεργάτης της, θα μπορούσε να αναφέρεται στο στήθος της, αλλά ο τρόπος της παρουσιάστριας μαρτύρησε το τις σκεφτόταν.

Στη συνέχεια, η Ελένη αναφέρθηκε και στην απουσία της Κατερίνας Ζαρίφη από την εκπομπή, λέγοντας: «Θέλω να τους πω να τρέχουν όλοι. Ένας-ένας εκεί μέσα! Όχι παιδιά εμείς δεν παίρνουμε τέτοια ρίσκα, γιατί δεν μας παίρνει και σε αυτή τη φάση καθόλου. Με το καλό την Δευτέρα την περιμένουμε. Την αγαπάμε και μας λείπει! Τέτοιο ρίσκο δεν το παίρνουμε. Την πρώτη μέρα δεν θα την αγκαλιάσω, φοβάμαι πάρα πολύ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Εκτός Ελένης εντός ραδιοφώνου η Κατερίνα Ζαρίφη: Τι πραγματικά συμβαίνει; 

Η τοξοβόλος Ελένη Μενεγάκη 

Ελένη Μενεγάκη: Πετάχτηκε στον ύπνο της και αναστάτωσε την οικογένειά της

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα