Ζωζώ Σαπουντζάκη – Μάκης Δελαπόρτας: Η απάντησή τους σε όσα είπε η Ισμήνη Καλέση για τη Ρένα Βλαχοπούλου
Ζωζώ Σαπουντζάκη - Μάκης Δελαπόρτας
Credit: Μακης Δελαπορτας/Instagram

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Μάκης Δελαπόρτας απάντησαν στις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε η Ισμήνη Καλέση σχετικά με τη συνεργασία της με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την αείμνηστη ηθοποιό και διέψευσαν κατηγορηματικά τους λεγόμενα της συναδέλφου τους.

«Αυτό εγώ δεν το ‘χω ζήσει, ότι η Ρένα δεν ήταν επικοινωνιακή, δεν το ‘χω ξανακούσει. Εντάξει, το ακούσαμε κι αυτό, δεν ξέρω τι να πω. Εγώ έχω παίξει τόσες φορές με τη Ρένα, όλο το ελληνικό θέατρο έχει παίξει, αυτό δεν το ‘χουμε ακούσει», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος υπήρξε και στενός φίλος της σπουδαίας ηθοποιού και πρόσθεσε:

«Ίσα-ίσα που η Ρένα βοηθούσε τους νέους ανθρώπους. Όχι μόνο τους άκουγε, τους πούσαρε όταν έβλεπε ότι έχουν ταλέντο. Τι απρόσιτη; Η Ρένα ήταν μία απλή γυναίκα στο σπίτι της, στο καμαρίνι της, έπλεκε, δεν ήταν κάποια σταρ, ήταν αντιστάρ. Στη σκηνή, βέβαια, μεταμορφωνόταν. Τώρα αν συμπαθούσε την Ισμήνη ή αν είχαν κάποια διαφορά, δεν το ξέρω και δεν το έμαθα ποτέ. Ας μας το πει, αν και θα μου πεις: τι σημασία έχει μετά από τόσα χρόνια; Καθένας κουβαλάει κάτι στην ψυχή και στις αναμνήσεις του. Για τη Ρένα όμως δεν θέλω να ακούω άσχημα πράγματα, γιατί ήταν μία σπουδαία γυναίκα, μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη τόνισε με τη σειρά της: «Εγώ δεν απογοητεύτηκα ποτέ από τη Ρένα Βλαχοπούλου, με αγαπούσε πολύ από την αρχή. Λυπήθηκα πραγματικά που «έφυγε». Και μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν σε ένα υπόγειο μπαρ, ήταν χάλια. Πόνεσα τόσο πολύ που την είδα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα