Ισμήνη Καλέση: Η δήλωση για τη Ρένα Βλαχοπούλου που θα συζητηθεί – «Δεν ήταν άνθρωπος, κοίταζε τον εαυτό της»
Ισμήνη Καλέση
Credit: studio4_ert/Instagram

Η Ισμήνη Καλέση ήταν καλεσμένη στο “Στούντιο 4” το απόγευμα της Παρασκευής. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία της στο παρελθόν με τη Ρένα Βλαχοπούλου και έκανε μια δήλωση για την αείμνηστη συνάδελφό της που θα συζητηθεί.

«Ήταν αδιάφορο να παίζεις δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου. Δεν ήταν άνθρωπος. Είχε ένα γυαλί εδώ μπροστά, το χτύπαγες, τοκ τοκ αλλά δεν άκουγε τίποτα. Κανένας. Ξανά τοκ τοκ, «δεν είναι κανείς, φύγαμε». Δεν ήταν καθόλου επικοινωνιακή. Την ταινία την έκανε και κοίταζε τον εαυτό της, πολύ. Δεν είχε όμως επαφή με τα υπόλοιπα», είπε αρχικά η Ισμήνη Καλέση και πρόσθεσε:

«Ενώ στην «Γκαρσονιέρα για 10″ που ήταν ο Ντίμης Δαδήρας, ο αείμνηστος υπέροχος σκηνοθέτης και ο Χρόνης Εξαρχάκος, εκεί είχαμε επικοινωνία και γι’ αυτό η ταινία είχε τέτοια επιτυχία. Γιατί εμείς, πριν γυρίσουμε τη σκηνή, πεθαίναμε στα γέλια μεταξύ μας! Και εγώ παρότι ήμουν μικρό και άπειρο, ποτέ δεν είχα καταλάβει ότι αυτή η απειρία ήταν σε βάρος των σχέσεων μου με τους συναδέλφους μου».

Και κατέληξε η Ισμήνη Καλέση: «Δεν έχω παίξει με πολλούς παλιούς, πρόλαβα όμως την Ρένα Βλαχοπούλου στο «Έξω η Ελλάδα από το Κιάτο» στο θέατρο. Με τον Γιάννη Γκιωνάκη επίσης, που ήταν υπέροχος με μένα, κάναμε και ταινία και θέατρο. Είναι απογοητευτικό όμως να συναντάς θρύλους και να μην ανταποκρίνονται καμιά φορά σε αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Εγώ με την Βλαχοπούλου είχα απογοητευτεί».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα