Ζωή Παπαδοπούλου: Συγκλονίζει για τη μαθήτριά της που σκοτώθηκε στα Τέμπη: «Δεν μπορώ να το δεχτώ»
Ζωή Παπαδοπούλου

Η Ζωή Παπαδοπούλου και ο Μανώλης Κλωνάρης φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής. Το διαγωνιζόμενο ζευγάρι του J2US μίλησε για τη συνεργασία στο μουσικό show του Alpha. Επίσης αναφέρθηκε και στη μαθήτριά της, Αγάπη Τσακλίδου, η οποία ήταν ένα από τα 57 θύματα στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

«Η Αγάπη ήταν μαθήτριά μου. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι τη σήμερον ημέρα – μεγαλώνω κι εγώ ένα κορίτσι – ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία – το πρόβλημα είναι διαχρονικό – σου λένε να συνεχίσεις τη ζωή σου.

Το λένε με τέτοιο τρόπο, τόσο προκλητικό. Οι οικογένειες αυτές, οι άνθρωποι αυτοί, είναι ζωντανοί νεκροί», σημειώνει η τραγουδίστρια για το δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο”, τόνισε η Ζωή Παπαδοπούλου και πρόσθεσε:

‘Είναι τραγικό να λένε ότι θυσιάστηκαν τα παιδιά. Ας θυσιαστεί και ένας εκ των τριακοσίων που η θυσία δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έχουν ζήσει. Θυσιάστηκαν 57 άτομα, και παραπάνω αγνοούμενοι και τραυματίες, και θυσιάζονται καθημερινά οι γονείς. Ας γίνει και κάτι μέσα στη Βουλή.

«Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι ανθρώπινο αυτό. Δεν αναλαμβάνουν ευθύνες».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα