Ζέτα Μακρυπούλια: Τι αποκάλυψε για το τηλεοπτικό της μέλλον και το Ρουκ Ζουκ
Credit: roukzouk.official/Instagram

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την πρεμιέρα της παράστασης “Μια νύχτα στην Επίδαυρο” στο θέατρο Ρεξ. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ απάντησε πρώτη φορά για το τηλεοπτικό της μέλλον.

“Η παράσταση δείχνει λίγο τη κοινωνία στην οποία ζούμε πια. Την τρέλα μας, την αγωνία μας, το ψέμα μας, τα άγχη μας. Έχω αποτραβηχτεί λίγο από διάφορα πράγματα, κάνω ταξίδια όποτε μπορώ. Με τη Χαρούλα Αλέξιου γνωριστήκαμε καλυτέρα, έχει καταπληκτικό χιούμορ¨, τόνισε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον:

«Δεν έχω ακόμη να σας δώσω μια απάντηση για τα τηλεοπτικά. Σας έχω ταλαιπωρήσει με αυτό το θέμα, αλλά είχα πρεμιέρα και αυτό το θέμα έπρεπε να περιμένει λίγο. Θα πάρω και εγώ τον χρόνο μου τώρα να κάνω τα ραντεβού μου, οπότε σύντομα θα μάθετε. Αγαπώ πολύ το Ρουκ Ζουκ. Αυτή η εκπομπή με έπλασε, “ζυμωθήκαμε μαζί”. Δεν νομίζω ότι θα πω ποτέ ότι δεν θέλω να συνεχιστεί αλλά θέλω να το προσέξουν. Δεν θέλω να το βλέπω να καταρρέει. Θέλω να είναι πάντα ζωντανό και να έχει αυτό το κέφι».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα