Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Έδωσε το απόλυτο spoiler για τον δεύτερο κύκλο του Maestro
Credit: Christopher Papakaliatis/Instagram

O Xριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε από τους Παξούς σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή “Ελένη” και έδωσε το απόλυτο spoiler για τον δεύτερο κύκλο του Maestro. Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της πετυχημένης σειράς, θα μπει ένα νέο πρόσωπο που θα εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε.

“Είναι η μέρα ορκωμοσίας του Φάνη και παράλληλα κάνουμε με την Κλέλια γύρισμα. Κάποιες μέρες κάνουμε διπλά γυρίσματα γιατί σε λίγες ημέρες πρέπει να φύγουμε. Δεν έχουμε που να μείνουμε! Το νησί ανεξάρτητα από το Maestro ήταν πάντα γεμάτο. Βέβαια το έχουν δει αρκετοί από τη σειρά”, τόνισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και πρόσθεσε:

“Στα πρώτα τέσσερα επεισόδια, τα περισσότερα γυρίσματα είναι και στην Αθήνα. Φαινομενικά κάποια πράγματα αλλάζουν αλλά στην πραγματικότητα την ώρα που γράφω και σκηνοθετώ δεν αλλάζει τίποτα. Έχω περισσότερη αγωνία γιατί μας βλέπουν περισσότερα μάτια. Θα μπουν νέα πρόσωπα. Στο πρώτο επεισόδιο θα μπει νέο πρόσωπο που θα μείνει σε όλο τον κύκλο που θα εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε.

Κάθε πρόσωπο έχει αφηγητή και αυτή τη φορά έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα και τώρα είναι οι συνέπειες αυτού”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα