Ζέτα Δούκα: “Για μένα ο γάμος είναι μία σύμβαση και δεν με αφορά”
Credit: Zeta Douka/ Instagram

Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Σκηνές από έναν γάμο», στο Σύγχρονο Θέατρο. Ήταν μία από τις λιγοστές εμφανίσεις της ηθοποιού, από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι αποφάσισαν από κοινού, να χωρίσουν με τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της, Μιχάλη Χατζαντωνά, με τον οποίο έχουν αποκτήσει την κόρη τους.

Οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες που βρίσκονταν στο θέατρο λόγω της πρεμιέρας, δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και ρώτησαν την Ζέτα Δούκα, την άποψή της στο ζήτημα του γάμου.

Αφοπλιστικά ειλικρινής, όπως συνηθίζει να είναι, είπε χαρακτηριστικά ότι ο γάμος για εκείνη είναι μία σύμβαση και δεν την αφορά.

«Πώς σας φαίνομαι; Πιστεύω στον γάμο; Τόσα χρόνια με γνωρίζετε και με ρωτάτε την ίδια ερώτηση. Τι πιστεύετε ότι πιστεύω για τον γάμο; Για μένα ο γάμος είναι μια σύμβαση και δεν με αφορά. Δεν χρειάζεται η σύμβαση του γάμου για να είναι κάποιος παντρεμένος με έναν άνθρωπο, για να είναι αφοσιωμένος σε έναν άνθρωπο. Να τον ενώνουν πράγματα, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με τα χαρτιά και τις υπογραφές.

Το θέμα είναι πόσο θέλεις να είσαι εκεί και τι φέρνεις από τον εαυτό σου και τη ψυχή σου σε μια σχέση. Εξαρτάται αν θα συγχωρήσω την απιστία, έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Υπό συνθήκες μπορεί να γίνουν τα πάντα» τόνισε η Ζέτα Δούκα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα