Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζαντωνάς: Χωρισμός “βόμβα” έπειτα από 10 χρόνια σχέσης
Credit: Zeta Douka/ Instagram

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς χώρισαν μετά από 10 χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ontime, η ηθοποιός και ο personal trainer, αν και οι ίδιοι δεν το έχουν επιβεβαιώσει ακόμη, πλέον δεν ζουν στο ίδιο σπίτι.

Τα προβλήματα για το ζευγάρι σύμφωνα με το δημοσίευμα, ξεκίνησαν την περασμένη άνοιξη και παρόλο που προσπάθησαν να τα ξεπεράσουν, τελικά δεν τα κατάφεραν και αποφάσισαν να χωρίσουν.

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς έχουν αποκτήσει μία κόρη, την 7χρονη Θάλεια, την οποία λατρεύουν και προσπαθούν να είναι κοντά για εκείνη.

Η τελευταία κοινή φωτογραφία της Ζέτας Δούκα με τον Μιχάλη Χατζαντωνά στα social media ανέβηκε στις 2 Απριλίου, όταν έγινε το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, Θάλειας.

Αναφορικά με την διαφορά ηλικίας που είχε με τον σύντροφό της, η Ζέτα Δούκα είχε πει σε συνέντευξή της:

«Ο δρόμος της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης είναι μοναχικός. Δεν είμαι σίγουρη αν βοηθάει στις σχέσεις και την κοινωνική ζωή, γιατί όσο περισσότερο καταλαβαίνεις τόσο απομονώνεσαι. Εμένα μου έφερε κάποιους ανθρώπους που πιθανότατα να μην τους είχα, γιατί δεν θα μπορούσα να τους εκτιμήσω, αλλά έχει απομακρύνει και κάποιους άλλους γιατί δεν συμβάδιζαν με τον τρόπο σκέψης μου. Με τον Μιχάλη έχουμε πολλά κοινά σημεία στον τρόπο σκέψης. Ωστόσο, τα χρόνια που μας χωρίζουν, γιατί εκείνος είναι οκτώ χρόνια μικρότερος μου, είναι ένα σημείο αιχμής. Αν είχαμε την ίδια ηλικία, πιθανότατα να ήμασταν ακριβώς στο ίδιο σημείο του δρόμου. Τώρα έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε. Πάντως, είμαστε στον ίδιο δρόμο, που είναι και το ζητούμενο», είχε δηλώσει σε συνέντευξη της η ηθοποιός.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα