Ξένια Καλογεροπούλου: Ήταν μεγάλο βάσανο όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερνα
Credit: www.boemradio.gr

H Ξένια Καλογεροπούλου παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα. Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της.

«Δεν ξέρω εάν έχω συμμετάσχει ξανά σε μία τόσο καλή δουλειά. Η πρόταση για την παράσταση μου είχε γίνει πριν “στραβωθώ”», τόνισε η Ξένια Καλογεροπούλου για την παράσταση «Θείος Βάνιας» και πρόσθεσε: «Το χιούμορ στη ζωή μου είναι απαραίτητο».

Η αγαπημένη ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Δύσκολες περιόδους στα επαγγελματικά όλοι περνάμε. Το μεγαλύτερο βάσανο για εμένα ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα. Υπέφερα στον κινηματογράφο γιατί γίνονταν όλα βιαστικά και πρόχειρα και κάποιες φορές με κακά σενάρια. Στο θέατρο ήμουν πιο ευτυχής.

«Έγινα επίτιμη καθηγήτρια στον Βόλο και έπρεπε να ετοιμάσω κάποιον λόγο. Ξεκίνησα να ανακαλώ αναμνήσεις και σκέφτηκα να γράψω ένα βιβλίο με τίτλο “Πριν τα ξεχάσω”. Πήγα στην σχολή υποκριτικής στην Αγγλία αλλά δεν μου άρεσε λόγω του παλιακού καθηγητή».

Η απόφαση να ασχοληθεί με το παιδικό θέατρο, όπως αποκάλυψε, ήρθε στα χρόνια της χούντας, όταν όλα ήταν μελαγχολικά και επιθυμούσε να κάνει κάτι χαρούμενο.

«Σε μία παράσταση για παιδιά πρέπει να έχεις ένα πρώτο επίπεδο κατανοητό αλλά να έχει και πράγματα που είναι εκεί αλλά δεν τα καταλαβαίνεις. Έτσι είναι και στον έρωτα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Λέει πως πλέον ο κόσμος τη σταματά και της μιλά για αυτά που γράφει και της αρέσει πολύ.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως της έχουν προτείνει να παίξει στο Εθνικό Θέατρο το 2024. «Μου φαίνεται αμφίβολο εάν θα υπάρχω αλλά μου αρέσει που μου προτείνουν», κατέληξε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα