Τα πρώτα της βήματα κάνει δειλά-δειλά η κορούλα της Βίκυς Κάβουρα και του Γιώργου Τζαβέλλα. Η μικρούλα γίνεται σε λίγες μέρες ενός έτους και έχει αρχίσει να περπατά, σχεδόν μόνη.
Η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της και μοιράστηκε φωτογραφία με την κορούλα της να κάνει βηματάκια ενώ κρατά το χέρι του μπαμπά της. «Σχεδόν περπατάμε» έγραψε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα στο τρυφερό στιγμιότυπο που μοιράστηκε στο Instagram.

Σημειώνεται πως η Βίκυ Κάβουρα έφερε στον κόσμο την κορούλα της στις 30 Μαΐου του 2024. Οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να ετοιμάζει αυτή την περίοδο τη βάπτιση η οποία είναι πιθανόν να γίνει ανήμερα των γενεθλίων της μικρής. Στόχος του ζευγαριού είναι να γιορτάσουν μαζί με τους αγαπημένους τους συγγενείς και φίλους τη βάπτιση της κόρης τους, αλλά και τα πρώτα της γενέθλια. Άλλωστε, η μικρή ήρθε σαν την άνοιξη στη ζωή τους και τους γέμισε με ευτυχία.
Η κόρη του ζευγαριού θα πάρει το όνομα Ματθίλδη, από τη μητέρα του ποδοσφαιριστή.
Σε άψογη φόρμα η Βίκυ Κάβουρα ένα χρόνο μετά τη γέννα
Η εντυπωσιακή ηθοποιός έχει καταφέρει να ξαναβρεί τη φόρμα της, σχεδόν ένα χρόνο μετά τη γέννα. Σε πρόσφατη ανάρτηση από το γυμναστήριο, η Βίκυ Κάβουρα έδειξε τους κοιλιακούς της καθώς και τα καλογυμνασμένα χέρια και πόδια της θέλοντας να στείλει μήνυμα σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες να χαρούν την περίοδο της εγκυμοσύνης τους.
Όπως έγραψε, η ίδια δεχόταν σχόλια ότι μετά την γέννα και την καισαρική, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια εμφανισιακά. Οι κοιλιακοί της θα κοπούν και τα κιλά δεν θα φεύγουν… της έλεγαν. Ωστόσο όταν υπάρχει θέληση και αποφασιστικότητα όλα γίνονται!
«Μετά την καισαρική θα σου κόψουν τους κοιλιακούς. Θα σου μείνουν κάποια κιλά και δεν θα μπορέσεις να ξαναφτιάξεις το σώμα σου αλλά δεν πειράζει. Εγώ…. Μέλλουσες μανούλες, μου κάνετε μία χάρη; Αφεθείτε και χαρείτε το!» έγραψε στο βίντεο που δημοσίευσε.