Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Σε αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της πριγκίπισσας Iman – Η τρυφερή αγκαλιά μαμάς-κόρης
Credit: Queen Rania Al Abdullah / Instagram

Την Κυριακή τελείται ο γάμος της πριγκίπισσας Iman της Ιορδανίας με τον ελληνικής καταγωγής Jameel Alexander Thermiotis και το βασίλειο της Ιορδανίας είναι σε πυρετό γαμήλιων προετοιμασιών.

Η βασίλισσα Ράνια ετοιμάζεται να παντρέψει την κόρη της, πριγκίπισσα Iman, και δεν κρύβει τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό της.

Το περασμένο βράδυ διοργανώθηκε το παραδοσιακό πάρτι της χένα για τη νεαρή πριγκίπισσα και οι γυναίκες τίμησαν τη βασίλισσα και τη μέλλουσα νύφη. Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του λογαριασμού instagram της βασίλισσας Ράνια φωτογραφίες από τη γιορτή.

Τόση αγάπη σε ένα δωμάτιο! Με φίλους και οικογένεια στο πάρτι χένας της Iman σήμερα το απόγευμα” έγραψε στη λεζάντα η βασίλισσα.

Η φωτογραφία που ξεχωρίζει είναι αυτή όπου μητέρα και κόρη ανταλλάσσουν μια τρυφερή αγκαλιά, ενώ η βασίλισσα της Ιορδανίας λάμπει από ευτυχία.

Νωρίτερα, η βασίλισσα Ράνια είχε δώσει στη δημοσιότητα μία φωτογραφία της, όπου επιμελείτο τις τελευταίες λεπτομέρειες στο φόρεμα της κόρης της για το πάρτι χένα. “Τελευταίες πινελιές πριν από το πάρτι της Iman απόψε” έγραψε στη λεζάντα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα