Βασίλισσα Ράνια: Σε γαμήλιους ρυθμούς η Ιορδανία – Παντρεύεται ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Χουσεΐν

Η βασίλισσα Ράνια ετοιμάζεται να παντρέψει τον γιο της, πρίγκιπα Χουσεΐν και διάδοχο του ιορδανικού θρόνου, με τις προετοιμασίες για τον γάμο να είναι πυρετώδεις.

Η βασίλισσα Ράνια διοργάνωσε ένα δείπνο προς τιμήν του επερχόμενου γάμου του μεγαλύτερου γιου της με τη Rajwa Alseif την 1η Ιουνίου, όπου συγκεντρώθηκαν γυναίκες και από τις δύο οικογένειες καθώς και από το βασίλειο της Ιορδανίας. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο Madareb Bani Hashem της Βασιλικής Χασεμιτικής Αυλής.

Στην ομιλία της, η 52χρονη βασίλισσα Ράνια εξήρε τη Rajwa στο καλωσόρισμα, περιγράφοντας τη νεαρή γυναίκα ως “την πιο γλυκιά και όμορφη μέλλουσα νύφη” και τόσο αγαπητή σε αυτήν όσο και οι κόρες της, η πριγκίπισσα Iman και η πριγκίπισσα Salma.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο χαρούμενοι ήμασταν εγώ και η Αυτού Μεγαλειότητα όταν ο Αλ Χουσεΐν μας είπε ότι ήθελε να παντρευτεί τη Rajwa. Είναι η τέλεια απάντηση σε όλες τις προσευχές μου γι’ αυτόν”, είπε η Ράνια, ευχόμενη στο νεαρό ζευγάρι ένα λαμπρό μέλλον. “Είθε να είστε πάντα ο ένας για τον άλλον πηγή ευτυχίας και στήριξης”, είπε.

Μιλώντας από καρδιάς στη μητέρα της Rajwa, Azza, η βασίλισσα είπε ότι ήξερε πώς πρέπει να αισθάνεται, καθώς η κόρη της Iman παντρεύτηκε μόλις πριν από δύο μήνες.

Σε έναν γλυκό λόγο, η Ράνια είπε: “Εμείς και ο Αλ Χουσεΐν θα φροντίσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη Rajwa. Αυτή είναι η χώρα της και βρίσκεται ανάμεσα στην οικογένειά της και τους ανθρώπους της.”

Ως ο μεγαλύτερος γιος του βασιλιά Αμπντάλα, ο πρίγκιπας Χουσεΐν, 28 ετών, είναι ο μελλοντικός βασιλιάς της Ιορδανίας και η Rajwa, 29 ετών, η μελλοντική βασίλισσα. Η βασίλισσα Ράνια αναφέρθηκε στους στενούς οικογενειακούς δεσμούς, λέγοντας: “Ως μητέρες, το μόνο πράγμα που θέλουμε πραγματικά είναι να βεβαιωθούμε ότι τα παιδιά μας είναι ευτυχισμένα. Συχνά αναρωτιόμαστε αν κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών της Αυτού Μεγαλειότητας του αείμνηστου βασιλιά Χουσεΐν και πριν από τον θάνατό του, του έδωσα την υπόσχεση να μεγαλώσω τον Αλ Χουσεΐν με τον τρόπο που εκείνος ήθελε.”

Η βασίλισσα πρόσθεσε ότι ήξερε ότι ο αείμνηστος πεθερός της, ο βασιλιάς Χουσεΐν της Ιορδανίας, θα ήταν υπερήφανος για τον άνδρα που είναι σήμερα ο εγγονός του, από τη γενναιότητά του ως στρατιώτη μέχρι την επιθυμία του να μοιραστεί τη χαρά του γάμου του με τον ιορδανικό λαό.

Η Rajwa φάνηκε να συγκινείται από την ομιλία της πεθεράς της, αλλά κατά τ’ άλλα έδειχνε πανευτυχής στην ειδική εκδήλωση. Έλαμπε μέσα σε ένα λευκό φόρεμα με χρυσά κεντήματα και ένα πέπλο από τη σχεδιάστρια της Σαουδικής Αραβίας Honayda, ανέφερε το Hello!.

Η βασίλισσα Ράνια και ο σύζυγός της βασιλιάς Αμπντάλα Β΄ της Ιορδανίας είναι γονείς του διαδόχου Χουσεΐν, 28 ετών, της πριγκίπισσας Iman, που μόλις παντρεύτηκε, 26 ετών, της πριγκίπισσας Salma, 22 ετών, και του πρίγκιπα Hashem, 18 ετών.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα