Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο της κόρης της
Credit: Queen Rania Al Abdullah/Instagram

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού πάντρεψε το ένα από τα τέσσερα παιδιά της, την κόρη της, πριγκίπισσα Iman, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Jameel Alexander Thermiotis.

H πριγκίπισσα Iman είναι το δεύτερο παιδί του βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β’ και της Ράνια, αλλά το πρώτο που παντρεύεται. Ο γάμος τελέστηκε με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα, ενώ η βασίλισσα έδειχνε έντονα συγκινημένη αγκαλιάζοντας τη νύφη κόρη της.

Ο διάδοχος του θρόνου, αδελφός της, πρίγκιπας Hussein, ήταν αυτός που συνόδευσε τη νύφη. Ο γάμος τελέστηκε στο παλάτι Beit Al-Urdon στο Αμμάν ενώ καλεσμένοι ήταν πλήθος αξιωματούχων. Ανάμεσα στους 150 καλεσμένους ήταν και η μνηστή του διαδόχου Hussein bin Abdullah II, Rajwa Khalid Al-Saif, η οποία κατάγεται από τη Σαουδική Αραβία. Η τελετή μεταδόθηκε από την ιορδανική τηλεόραση, την εθνική τηλεοπτική υπηρεσία της χώρας, ενώ πριν από τον γάμο δεν είχαν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.

Τις μέρες που προηγήθηκαν η βασίλισσα Ράνια μέσω social media μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα από το τελετουργικό και τους προγαμήλιους εορτασμούς.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα