Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας: Με νέο look που εντυπωσιάζει εν μέσω της συζυγικής κρίσης
η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας
Η βασίλισσα Letizia κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της κοινοτικής κατοικίας "Hospital del Rey" στις 30 Νοεμβρίου 2023, στο Τολέδο. Αυτή η κατοικία, η οποία διαθέτει 60 θέσεις/δωμάτια, αποτελεί μέρος του δικτύου εγκαταστάσεων φροντίδας για άτομα με σοβαρές ψυχικές διαταραχές του Fundacion Sociosanitaria de Castilla-La Mancha. Το κέντρο, που ξεκίνησε με δέκα ασθενείς, θα ενσωματώσει σταδιακά τους υπόλοιπους ασθενείς μέχρι να συμπληρώσει τις 60 θέσεις. Το "Hospital del Rey" ιδρύθηκε στο Τολέδο το 1603 από την Αδελφότητα Corpus Christi ως τόπος θεραπείας για τους φτωχούς και τους ανθρώπους χωρίς πόρους, ένα έργο που έφερε εις πέρας μέχρι το 1836, όταν έγινε μέρος της Επαρχιακής Φιλανθρωπίας και μετατράπηκε σε γηροκομείο μέχρι το 2005 που έκλεισε. Photo By Alberto Ortega/Europa Press via Getty Images)

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον γάμο της βασίλισσας Letizia και του βασιλιά Felipe της Ισπανίας να περνά κρίση, μετά τους εμπρηστικούς ισχυρισμούς του πρώην γαμπρού της.

Μάλιστα, υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επερχόμενο διαζύγιο ή χωριστές ζωές για το βασιλικό ζεύγος. Δεν ξέρουμε αν αυτό ισχύει, αλλά σίγουρα δεν πτόησε τη Letizia από το να αλλάξει το στιλ των μαλλιών της και να παρουσιάσει μία εμφανώς ανανεωμένη εικόνα.

Η βασίλισσα της Ισπανίας έκοψε τα χαρακτηριστικά μακριά μαλλιά της σ’ ένα ίσιο μακρύ καρέ που της ταιριάζει πολύ. Όπως σημειώνεται, υποδέχεται την άνοιξη με ένα πιο ανάλαφρο look. Επέδειξε το νέο κούρεμά της στη συνάντηση με τον πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία της Παραγουάης στη Μαδρίτη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα