Βασίλισσα Letizia: Ο πρώην γαμπρός της επιμένει στους εκρηκτικούς ισχυρισμούς του για ερωτική σχέση
Η βασίλισσα Letizia σε επίσημη υποχρέωση
Credit: © Casa de S.M. el Rey /casareal.es

Η βασίλισσα της Ισπανίας Letizia παραμένει στο επίκεντρο ενός ερωτικού σκανδάλου, το οποίο πυροδότησε ο πρώην γαμπρος της,

Ο 53χρονος Jaime Del Burgo επανελαβε τους εκρηκτικούς ισχυρισμούς του ότι είχε σχέση με τη Letizia πριν και μετά τον γάμο της με τον βασιλιά Felipe το 2004.

Ο Jaime Del Burgo, που πλέον έχει βάση του το Ηνωμένο Βασίλειο, συνέβαλε σε ένα αποκαλυπτικό βιβλίο τον περασμένο μήνα για τη νυν βασίλισσα της Ισπανίας. Όπως ανέφερε, αυτός και η Letizia ήταν σύντροφοι πριν παντρευτεί τη νεότερη αδελφή της Telma Ortiz, με την οποία έχει πλέον χωρίσει.

Στις 26 Δεκεμβρίου, ο επιχειρηματίας επανέλαβε τους ισχυρισμούς του στο X, πρώην Twitter, επαναδημοσιεύοντας μία selfie της Letizia στον καθρέφτη του μπάνιου στη διάρκεια μιας από τις εγκυμοσύνες της ως “απόδειξη” της σχέσης τους. Επίσης, αναδημοσίευσε ένα μήνυμα, που υποτίθεται ότι του έστειλε η Letizia. “Αγάπη. Φοράω την πασμίνα σου. Είναι σαν να σε νιώθω στο πλευρό μου. Με φροντίζει. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Σ’ αγαπώ. Φύγε από εδώ. Δική σου” υποτίθεται ότι έγραφε η Letizia.

Η φωτογραφία της βασίλισσας με τη μαύρη πασμίνα και το σημείωμα είχαν αρχικά κοινοποιηθεί από τον επιχειρηματία νωρίτερα αυτόν τον μήνα πριν τις διαγράψει.

Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις του, εξήγησε γιατί αφαίρεσε τα αρχικά του μηνύματα στα social media, γράφοντας: “Μέσα σε λίγες ώρες, την περίφημη φωτογραφία της πασμίνας είδαν 24 εκατομμύρια άνθρωποι και το SMS που μου έστειλε η Letizia. Ήταν λάθος που διέγραψα τις αναρτήσεις μου. Γι’ αυτό σήμερα θέλησα να ανακτήσω τις πιο σημαντικές”.

Τα στάδια της σχέσης με τη Letizia

Την ημέρα των Χριστουγέννων, ο Jaime περιέγραψε τα “τέσσερα στάδια της σχέσης” με τη Letizia. Στον ισχυρισμό του, τα απαριθμεί ως εξής: “1) Σχέση αγάπης, από το 2002 έως το 2004- 2) Φίλοι και έμπιστοι, από το 2004 έως το 2010- 3) Μακροχρόνια και συνεχής σχέση αγάπης, 2010 και 2011- 4) Ως κουνιάδοι, από το 2012 έως το 2016. Είναι η τρίτη σχέση που τελειώνει απότομα έπειτα από δύο χρόνια, λίγους μήνες μετά την παραίτηση της Letizia από πριγκίπισσα των Αστουριών, το διαζύγιο από τον Felipe και την εγκατάσταση ως ζευγάρι στη Νέα Υόρκη, κάτι που είχαμε σχεδιάσει.

Σε άλλη ανάρτηση, ο Jaime μοιράστηκε λεπτομέρειες από ένα Σαββατοκύριακο που, όπως ισχυρίζεται, συνέβη τον Ιούλιο του 2010, στο οποίο, όπως λέει, η Letizia του είπε ότι τον αγαπάει ενώ βρίσκονταν στο παλάτι, ξαπλωμένοι στην ίδια αιώρα.

Έγραψε: “Εκείνη η στιγμή, στην αιώρα, ήταν μία από εκείνες στις οποίες η ζωή παίρνει μια τροπή. Την ίδια νύχτα συνεχίστηκε η ερωτική μας σχέση, που είχε διακοπεί χρόνια πριν, γιατί η αγάπη ήταν πάντα εκεί, από το πρώτο μας ταξίδι στη Βενετία το 2002.

Και συνέχισε: “Ταξιδέψαμε στο Πράσινο Ακρωτήριο, στην Ελλάδα με κρουαζιέρα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην εξοχή της Αγγλίας, στην Προβηγκία της Γαλλίας, μέχρι το τέλος του 2014. Εκείνη ήρθε στο Λονδίνο, εγώ ήρθα στη Μαδρίτη.

Επί ενάμιση χρόνο σκεφτόμασταν και κάναμε βήματα προς τα εμπρός με στόχο να είμαστε ελεύθεροι, ασχοληθήκαμε με το θέμα του διαζυγίου, τα κορίτσια, αναζητήσαμε νομικές συμβουλές, κοιτάξαμε μαζί ένα σπίτι στη Φλόριντα…

Δεν σταμάτησε εκεί, αλλά πρόσθεσε: “Θεωρούσαμε τη Νέα Υόρκη ως την καλύτερη επιλογή για μόνιμη κατοικία, μου προτάθηκε η ιδέα να αποκτήσουμε το παιδί μας με παρένθετη μητέρα στο Λος Άντζελες”.

Υποστήριξε επίσης στην ίδια ανάρτηση ότι ρώτησε τη βασίλισσα για ένα φιλί που μοιράστηκε με τον βασιλιά και εμφανίστηκε στον Τύπο. “Τη ρώτησα, τι είναι αυτό και μου απάντησε, έπρεπε να το κάνω για να μας προστατέψω. Και την πίστεψα“, υποστήριξε ακόμη.

Σε άλλη ανάρτηση, ισχυρίστηκε ότι τα μέσα ενημέρωσης “μου πρόσφεραν χρήματα για να μιλήσω”: “Απάντησα με τη σιωπή μου: άντε στο διά@λ#”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα